Zeyyy Obsesifk bebek takip kısmına tıklayınca direk uygulama kapanıyo ordan bi şeye tıklaamıyorum neden acaba🙈
elfhuma19 Bebek takşp kısmında aşı takvimi boy kiloya girince atıyor. Samsung j7 prime android 8.1.0 sürümü
Deletedmom61 Obsesifk Bebek takip giriyorum fakat ordaki seçeneklere tıklayınca uygulama beni atıyor happy kidsten çıkıyor telefonum samsung s6 7.0 sürüm
zhrhrdm Obsesifk bebek takip bölümüne bakamadım hiç, tıklayınca kapanıyor uygulama telefonum samsung A5
tgbmhr en altta bir parmak kadar beyaz biyer üstte reklam cıkıyor sürekli programın içeriğinikapatıyor
Zehrafth Obsesifk birşey daha söylycem happymomdykn annenler posta foto yukledgnde gorebiliyodum smdi goremiyorum internet sayfasi yukledklernde de giremiyorum
Kizlarim Obsesifk evet biraz once bendede oldu bebek takipe girdigim zaman uygulama kendiliginden kapaniyor
Rosemom ozi aynen bilgi dışında bende de bsiey yok ilk kez duyuyorum olduğunu bizde neden yok acaba 😳
Eymenikooo Obsesifk Bebek takipte hiçbirşey yapamıyorum direk happy kids durduruldu diyerek beni atıyor programdan..
NekwaSultan ozi daha iyi anlatilamazdi 👏 Al benden de o kadar 🧐 Bir de alttaki reklam dan yaptigimiz islemi göremiyoz cvp gönderildi ya da sayfanın en son msjina tikayamiyom şimdi yazan yer Tel samsung a 8plus