Ulshax Obsesifk ben yeni surumun ozelliklerini kullanamiyorum hata oldugunu soyluyor Xiaomu Redmi 5Plus 10.2
Yldzm Obsesifk öyle bir reklam çıkıyor ki arada bir oyun reklamı çok gürültülü. Bebek uyuyunca baktığımız için reklamdan kaçış yok bari gürültüsüz olsun 😞
Anne Obsesifk bebek takipten atıyor beni de ve bir post okuduyup çıkıp tekrar girdiğimde kaldığım yerden değil taaaa en baştan başlıyor
Oguzkaya Obsesifk merhaba bebek takip bölümünde bebek takibi açabiliyorum diyer yazılara bastığımda program kapanıyor
Cansusulu Obsesifk bende de bebek takip kısmında sürekli program durduruldu hatası veriyor hep geri atıyor beni samsung j7 prime 2 android sürümü 8.0.0
Yagizmomms Obsesifk Ya Allah aşkına sayfa aşağıdan yarıya kadar reklam. Aynı reklam 3 kere üst üste. Reklamlardan postları okuamıyorum.
ozi İki gündür ekranimiza gelen alttaki reklamlar iki bant şeklinde olmuş. Sayfanın ortasında nerdeyse 🤪 @adm yok mu bunun bir çözümü
Minikprenseees Uygulamayı tekrar kaldırdım yükledim bebek kilo boy takibi açıldı ama veriyi nasıl giriyoruz?