Mrveykt Lilatmz açıkcasi ben fazla görmedim. Bende cok korkmuştum ama atakda olduğunu fark etmedim. Simdi 5 aylik.
Ygtaras Lilatmz 4 ay 1 günlüğüz gerçeGerçekten davranışlarında farklılık var agulamayı bıraktı, Sürekli ağlıyor açken ağlıyor uykusuzken ağlıyor durup dururken ağlıyor. Salyaları çoğaldı çok zor durum ben de yoruluyorum Allah sabır versin hepimize
Lilatmz Elissa_S haklısınız bana da saçma geliyor aslında. Herkes yaşadım diyor çevremde belki de psikolojik olarak etkiliyoruzdur bebekleri
Muhasebeciana Lilatmz kizim suan 10 ay 6 gunluk canim cok sukur atlattik size kolay gelsin simdiden umarim siz 4 ay atagi gecirmeden atlatirsiniz 🥰
Lilatmz Muhasebeciana inşallah canım. Eylülde çalışmaya başlayacağım annem bakacak bebeğe biraz da ondan dolayı korkuyorum bakabilir inşallah diye
Sevmmm Lilatmz 4 ay 17 günlük oğlum , zor bir bebek değildi sadece birazcık emme ve uyku sıkıntısı yaşadık ama ortam değişikliği oldu uzun süreli kendi evimizden ayrıldık o da etki etmiş olabilir. Ama son birkaç gündür ciddi uykuya direniyor
Lilatmz Sevmmm ben de kayınvalidem ve annemlere geldim. İki kere değişiklik yaşadı. Bir de ilk defa kalabalık ortama girdi, ondan dolayı da huzursuzluğu var biraz