DilaraYigit1 mustafayamaninannesi doğumun her türlüsü çok zor , benim de ilk yurumem çok kolay olmuştu mesela destek almadan yürümüştüm kendim gel sen gir benim sezeryana 😬 ben yapamıcaamm
mustafayamaninannesi DilaraYigit1 çok korka korka gittim başıma ne geleceğini bilmeden ay durun uyuşmadım ay tepemdeki lambadan görüyorum diye diye 😂😂 neticede bu kadar mı dedim her türlü doğum zor tabiki sağlıkla kucağına al inş 🙏🏻
Zumramm04 DilaraYigit1 bana uyuşturduktan sonra takıldı sadece çıkarılırken hafif acı hissettim ama çok hafifti
Tugramm Doğumdan daha fazla acı hissetmistim o tramvayi asla unutamiyorum sezeryanin en zor yanı sonda bence
Bal-Kaymak DilaraYigit1 ben de sezeryanla doğum yaptım. Önce spiral anestezi iğnesi vuruldu sonra sonda takıldı. Hiçbşey hissetmedim . Çıkartırkende acı hisssetmedim. Ben öyle yapılıyor biliyordum zaten.🙈
covirgin DilaraYigit1 bana narkozdan sonra takılmıştı her doktor farklı yapıyor heralde. Allah kolaylık versin🥺
AtaVeAnnesii DilaraYigit1 Ben sormustum igneden sonra doktorum takmisti hatta hic bisey hissetmedim canim sende soyle doktoruna ☺️ Cikarkende acimamisti .