Deletedmom0099 DilaraYigit1 bana uyuşturduktan sonra takmıyoruz dediler odada ameliyata yarım saat kala taktılar ama takarken de cıkarırken de bi ağrı yaşamadım, eli hafifti sanırım
DilaraYigit1 mustafayamaninannesi doğumun her türlüsü çok zor , benim de ilk yurumem çok kolay olmuştu mesela destek almadan yürümüştüm kendim gel sen gir benim sezeryana 😬 ben yapamıcaamm
mustafayamaninannesi DilaraYigit1 çok korka korka gittim başıma ne geleceğini bilmeden ay durun uyuşmadım ay tepemdeki lambadan görüyorum diye diye 😂😂 neticede bu kadar mı dedim her türlü doğum zor tabiki sağlıkla kucağına al inş 🙏🏻
Zumramm04 DilaraYigit1 bana uyuşturduktan sonra takıldı sadece çıkarılırken hafif acı hissettim ama çok hafifti
Tugramm Doğumdan daha fazla acı hissetmistim o tramvayi asla unutamiyorum sezeryanin en zor yanı sonda bence
Bal-Kaymak DilaraYigit1 ben de sezeryanla doğum yaptım. Önce spiral anestezi iğnesi vuruldu sonra sonda takıldı. Hiçbşey hissetmedim . Çıkartırkende acı hisssetmedim. Ben öyle yapılıyor biliyordum zaten.🙈
covirgin DilaraYigit1 bana narkozdan sonra takılmıştı her doktor farklı yapıyor heralde. Allah kolaylık versin🥺
AtaVeAnnesii DilaraYigit1 Ben sormustum igneden sonra doktorum takmisti hatta hic bisey hissetmedim canim sende soyle doktoruna ☺️ Cikarkende acimamisti .