DilaraYigit1 MelekAnnesii İlkinde çok tecrübesiz kaldım onların dediği gibi oldu hep , şimdi işler değişti ✌🏻😬
Ozgeruya DilaraYigit1 evet ama bazi arkadaslarimada doguma gidince orda takmışlar simdiki aklim olsa bmde ameliyathanede taktirirdim
Asel_sahra Banada bisy taktılar hic hissetmedim snra ne oldu hatirlamiyorum da . Ama sezeryandn snra hemsire karnima bastırdı canimdan can gtti
3children1mom Asel_sahra 😂😂 ozelde bastırıyorlar sadece ben sonuncu da o bastırdığını hiç hissetmedim Ilk doğumda bende öyle olmuştum 😵
DilaraYigit1 Yagmur46 canım çok tatlı değildir aslında ama sesim dışarı kadar duyuldu , annemle eşimi odadan çıkarmıslardi . Onlar duymuş bağırmami . Valla bende şans yok bu konular da . İnşallah şansımı denicem ☺️
mutialp DilaraYigit1 ameliyathaneye girince uyuştuktan sonra takmışlardı. Hiçbir acı hissetmemiştim. Söyleyin bence öyle şey mi olur bile bile acı çektiriyolar.
DilaraYigit1 Laden spinal oldum ilkinde iğrenç geçti ameliyatjm , herşeyi aşırı hissettim ve com rahatsız oldum . Öleceğim zannettim , midem bulandi sürekli öğürdum buna rağmen uyutmadilar acı ceke çeke bitirdim ameliyati . Vallahi gel sen gir benim yerime 😢
Laden DilaraYigit1 evet bebek çıkarken mide bulantısı oluyor. Doktorum uyarmıştı beni miden bulanacak şimdi diye. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok güzel geçer bu doğumun🙏🏻
Ozgeruya DilaraYigit1 yaa evet bnmde cok midem bulanmıştı hatta basimdaki hemsireye demistim önlük koymustu yanima bakmıştı midene dokunuyolar ondan miden bulaniyo demisti🙂
hhanim DilaraYigit1 ayynen benim de ayni şekilde travma dolu bi dogum oldu benim icin. Bebegimi gorunce şok oldum bi hosgeldin kizim bile diyemedim hala icimde uktedir o an🤦♀️😔 doktorum da cok iyidi muaynelerde ama dogum esnasinda hic benimle konusup rahatlatmadi ona da cok sinir oldum bu yuzden🤷♀️
Rabia83 DilaraYigit1 doğum yapalı 6 gün oldu canım solmak sezaryen ile oldu . Ameliyat ekibim o kadar iyiydi ki tamamen uyuşmadan takmadılar gram anlamadım bişey çıkarırkende öyle . Hiç hissetmedim ki İnan benim de korkulu rüyam idi kendileri . Bir de benim ikinci bebeğim ilkinde daha çok hissetmiştim
herseyguzelolacakk DilaraYigit1 benim anestezi yapıldıktan sonra takıldı canım. Hiç hissetmedim. Çıkarırken çok hafif bi sızı oldu o kadar
BaharDurum DilaraYigit1 sezaryen olmadım ama anestezi verdikleri için bebeği etkilemeden hemen almak istiyorlarmış öyle duymuştum o nedenle sonda ile vakit kaybetmek istemeyebilirler diye düşünüyorum böbrek filmi çekilirken bana da takmışlardı hiç hissetmemiştim iğne gibi sanırım eli hafif veya ağır olabiliyor takan kişinin ☺️
DilaraYigit1 BaharDurum Valla bana hep eli ağırlar denk geliyor nasıl bir şanssa. Takarkende acıdı çıkarılırkende 😢
Hilaliahmer DilaraYigit1 jel kullanmadan takıldı ise o acıtabiliyor. Benim normal doğumdu ama yine de sonda taktılar ama hiç hissetmedim kendi sancımdan.