Laden DilaraYigit1 bana takmadılar sanırım hiç hatırlamıyorum. Ben yerine girerim doğuma. Spinalde ikinci bir iğne vuruyorlar çok güzel kafa yapıyor sırf onun için doğururum ben😁
DilaraYigit1 Laden spinal oldum ilkinde iğrenç geçti ameliyatjm , herşeyi aşırı hissettim ve com rahatsız oldum . Öleceğim zannettim , midem bulandi sürekli öğürdum buna rağmen uyutmadilar acı ceke çeke bitirdim ameliyati . Vallahi gel sen gir benim yerime 😢
DilaraYigit1 MelekAnnesii İlkinde çok tecrübesiz kaldım onların dediği gibi oldu hep , şimdi işler değişti ✌🏻😬
Ozgeruya DilaraYigit1 evet ama bazi arkadaslarimada doguma gidince orda takmışlar simdiki aklim olsa bmde ameliyathanede taktirirdim
Asel_sahra Banada bisy taktılar hic hissetmedim snra ne oldu hatirlamiyorum da . Ama sezeryandn snra hemsire karnima bastırdı canimdan can gtti
3children1mom Asel_sahra 😂😂 ozelde bastırıyorlar sadece ben sonuncu da o bastırdığını hiç hissetmedim Ilk doğumda bende öyle olmuştum 😵
DilaraYigit1 Yagmur46 canım çok tatlı değildir aslında ama sesim dışarı kadar duyuldu , annemle eşimi odadan çıkarmıslardi . Onlar duymuş bağırmami . Valla bende şans yok bu konular da . İnşallah şansımı denicem ☺️
mutialp DilaraYigit1 ameliyathaneye girince uyuştuktan sonra takmışlardı. Hiçbir acı hissetmemiştim. Söyleyin bence öyle şey mi olur bile bile acı çektiriyolar.
Laden DilaraYigit1 evet bebek çıkarken mide bulantısı oluyor. Doktorum uyarmıştı beni miden bulanacak şimdi diye. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok güzel geçer bu doğumun🙏🏻
Ozgeruya DilaraYigit1 yaa evet bnmde cok midem bulanmıştı hatta basimdaki hemsireye demistim önlük koymustu yanima bakmıştı midene dokunuyolar ondan miden bulaniyo demisti🙂
hhanim DilaraYigit1 ayynen benim de ayni şekilde travma dolu bi dogum oldu benim icin. Bebegimi gorunce şok oldum bi hosgeldin kizim bile diyemedim hala icimde uktedir o an🤦♀️😔 doktorum da cok iyidi muaynelerde ama dogum esnasinda hic benimle konusup rahatlatmadi ona da cok sinir oldum bu yuzden🤷♀️
Rabia83 DilaraYigit1 doğum yapalı 6 gün oldu canım solmak sezaryen ile oldu . Ameliyat ekibim o kadar iyiydi ki tamamen uyuşmadan takmadılar gram anlamadım bişey çıkarırkende öyle . Hiç hissetmedim ki İnan benim de korkulu rüyam idi kendileri . Bir de benim ikinci bebeğim ilkinde daha çok hissetmiştim
herseyguzelolacakk DilaraYigit1 benim anestezi yapıldıktan sonra takıldı canım. Hiç hissetmedim. Çıkarırken çok hafif bi sızı oldu o kadar
BaharDurum DilaraYigit1 sezaryen olmadım ama anestezi verdikleri için bebeği etkilemeden hemen almak istiyorlarmış öyle duymuştum o nedenle sonda ile vakit kaybetmek istemeyebilirler diye düşünüyorum böbrek filmi çekilirken bana da takmışlardı hiç hissetmemiştim iğne gibi sanırım eli hafif veya ağır olabiliyor takan kişinin ☺️
DilaraYigit1 BaharDurum Valla bana hep eli ağırlar denk geliyor nasıl bir şanssa. Takarkende acıdı çıkarılırkende 😢
Hilaliahmer DilaraYigit1 jel kullanmadan takıldı ise o acıtabiliyor. Benim normal doğumdu ama yine de sonda taktılar ama hiç hissetmedim kendi sancımdan.