Musmutluanne Kızlar bişi sorcam 2. Ay aşısı ateş yapıyor mu? Birde hemşire beni korkuttu ağlarken 2. Ve 3. Aşıyı yapıyorlar
Deletedmom115 Musmutluanne 2 bacaktan 1 koldan oluyor ateş olabilir olmayabilir belli olmaz olursa zaten 38 üzeri calpol verirsin
Eldarwenn Musmutluanne öyle korkcak bişi yok bütn bebekler faklı tepki verirmiş ama bizde en fazla 37.8e kadar yükseldi. Doktorum 38.5 a kadar beklememi asla ateş düşürücü vermememi söyledi. 38.5u gördüğünde verebilirsin dedi. Ateşi çıkmaya başlarsa üstünü inceltmeye başla çorap giydirme yükselme varsa kafasını ıslatmadan ılık duşa sokarsn dedi. Bnları yaptm bnde. Hiç bişi olmadı.
Aselmerve Eldarwenn doktorun yanlış yönlendirmiş 2 ci ay aşısında 3 gün banyo yapamıyo. Ilık duşa sokulmaz cocuk ateş düşürücü ve ustunu inceldıp oda ısısını düşürmelisin canım
Eldarwenn Musmutluanne bir de bebeğinin ateşinin çıkmasına izin ver dedi doktor. Ateş vücut savunmasında ortaya çıkar bebeğin vücudunu kendisi savunsun ki güçlensin sen ilaç verirsen vücudunu savunmayı öğrenemez dedi. O yüzden ısrarla 38.5 derece ateşi vurgulamıştı.
ArYa19 Benim bebeğimde ateş ve huysuzluk yaptı. Sebepsiz yere katıla katıla ağlardı neyse ki 2 gün sürdü
Ballilokmaayse Musmutluanne canım yapabilirde yapmayabilirde tedbir olarak calpol almıştım ben ama şükür hiç ateşi olmamıştı hatta hiç uyumadığı kadar uyumuştu o gün aşırı halsizlik yapmıştı benim kızımda
Eliftgl Biz gecen hafta yaptirdik. Ateş yapmadı bizde, belki sizde de olmaz endiselenmeyin🌺. Olursa da 39 ve uzeri tehlikeliymis oyle soylediler saglik ocagi hemsiresi calpol verebilirsin dedi. Ben de her ihtimale karsi aldim ama gerek kalmadı cok sukur🙏🏻
Eliftgl Musmutluanne Kolundan yapilirken aglamadi, sag bacagindan yapilirken de aglamadi, sol bacagindaki aglatti kızımı biraz. Ama gecti hemencik☺️
omeriminannesi Musmutluanne bizde ateş yapmadı ama çok huysuzluk yaptı 2 gün sürdü uyudu uyanırken ağladı bana doktor huysuzluk yaparsa ver dedi ben carpol verdim
omeriminannesi Musmutluanne ben de çok korkuyordum ama öyle kötü geçmedi canım sadece ara ara ağlayıp huysuzlandi. Benim annem yanimdaydi sağolsun o ağlayınca sakinleştirdi.
Aylnemir Musmutluanne bızde 4 gün önce olduk aşımızı canım ateş huzursuzluk birşey yapmadı gelir gelmez calpol verdik her bebekte farklı olur benım oğlum ishal oldu😑
Nurcannn5412 Musmutluanne ateş oluyor evet ona dikkat etmen lazım bizde oldu ateş düşürücü ver eve gelince
Oaoa Musmutluanne her bebek için geçerli değil canım. Mesela ben korkuyla gittim ama benim bebeğime ne ateş ne de ufak bi huzursuzluk yaptı.Hatta hemşire Eve gidince calpol ver dedi ben de ateşi çıkmadan neden vereyim dedim vermedim.İyi ki de vermemişim
Oaoa Musmutluanne orası öyle ama canım vurulurken benim oğlum ortalığı yıktı ilk gözyaşı geldi 😥 ben etkileniyorum eşim sen girme dedi ama girmeden durur muyum.Üçünü de hızlıca vuruyor hemen kucağıma aldım emzirme pozisyonuna getirdim sakinleşmesini sağladım tabi çok ağladı Eve kadar iç çekti uyurken de bisüre iç çekti. Ama geçti çok şükür ateş huzursuzluk falan yapmadı.Siz de en güzel şekilde hayırlısıyla atlatırsınız inşallah canım 🤲🏻🌸💕😌