Pamuk_ Mom064 ay çıktı valahi 💗💗😄😄😄 çok teşekkür ederim siz nasıl öğrendiniz bunu aylardır çıkmıyordu
Mom064 Pamuk_ bu işler benim işim😂😇ay size cıktıkca ben seviniyorum😂😂blog hesabım var kuzum sürekli böyle şeyleri takip ediyorum
RainOverMe Mom064 blogunuzdan mı yönlendiriyorsunuz🤗 bu arada bir saat olmadan kutu cıktı dedıgınızı yaptım🤣
Deletedmom4444 Mom064 Gülme de blog ne oluyor 😂Bu arada bende sizden gorup degistim kutu geldi.Bakalim diger hesabada gelicek mi ? Tesekur edrrim 💜
Kuzeyyyyy Mom064 Banada hala cikmadi 3ay oluyor diger bilgileri nasil yaptinix evliyim cocugum var diye yazdiniz mi ? calisiyormusunuz felsn diye soruyor makyaja ayirdiginiz para feksn hepsini yuksek yaptim ama hala cikmadi bana da🤗
Mom064 Miniminimini GeY_A Bms81 2cocuklu1anne Minikannesiii0655 Aminem ZHE Arkadaslar mehaha 🌸 Denebunu.com her ay profiliinize uygunsa eger size kutu gönderiyor deneboy veya tamboy ürünler.Amac denemeniz ve yorumlamanız için bir nevi reklam 🌸Denebunu.com a giriş yapın üye olun e postayı aktive edin (e postanıza mail geliyo aktive et yazar ordan yapınız) ve adresinizi ekleyin telefon numaranızı doğrulayın profil anketimi güncelle kısmından profilinizi %100 doldurun sonra beklemede kalın genelde her ayın 20 sinden sonra cıkıyor.Eger cıkarsa mail geliyo kutuyu talep etmen için 5saat 3 saat vs gibi süre veriliyor.Girip kutuyu adresime ücretsiz göndere basıyoeunuz adresinize geliyo kutu gelince gelen ürünleride yorumluyosunuz😍TAMAMEN ÜCRETSİZ HİÇBİR SIKINTI YOK❤️