Yagmursonrasitoprakkokusu Mom064 ay bazen ne kutular çıkıyor yaa çok iyi oluyorlar da bana hiç denk gelmedi öylesi 😂
Mom064 Yagmursonrasitoprakkokusu bana çok denk geldi blog hesabım var ordada paylaşıyorum nasıl kutu cıkıcagını ama burda hesap ismi vermek yasak oldugu için biçok kişiye cıkarmak istiyorum ama mallesef🥲
Yagmursonrasitoprakkokusu Mom064 aaa cidden mi? Ben de bi hesap takip ediyorum, oradan çıktı bugün bana da belki de sizin hesabınızdır ☺️
Hygge Mom064 Blog hesabınızda paylaştığınız için size çıkıyordur hep. Sonuçta ürünleri de siteyi de tanıtıp reklamını yapmış oluyorsunuz 👍🏻 Geniş takipçi kitlesi olan kişilere ürün gönderirler tabikide ❤️🥰 Güle güle kullanın
Mom064 Miniminimini GeY_A Bms81 2cocuklu1anne Minikannesiii0655 Aminem ZHE Arkadaslar mehaha 🌸 Denebunu.com her ay profiliinize uygunsa eger size kutu gönderiyor deneboy veya tamboy ürünler.Amac denemeniz ve yorumlamanız için bir nevi reklam 🌸Denebunu.com a giriş yapın üye olun e postayı aktive edin (e postanıza mail geliyo aktive et yazar ordan yapınız) ve adresinizi ekleyin telefon numaranızı doğrulayın profil anketimi güncelle kısmından profilinizi %100 doldurun sonra beklemede kalın genelde her ayın 20 sinden sonra cıkıyor.Eger cıkarsa mail geliyo kutuyu talep etmen için 5saat 3 saat vs gibi süre veriliyor.Girip kutuyu adresime ücretsiz göndere basıyoeunuz adresinize geliyo kutu gelince gelen ürünleride yorumluyosunuz😍TAMAMEN ÜCRETSİZ HİÇBİR SIKINTI YOK❤️
Pamuk_ @Mom064 bende değiştirdim uzun zamandır banada çıkmıyordu inşallah bu kez çıkar 😊 teşekkürler 🙏🏻
ENATOR Mom064 süren doldu diyor nasıl tekrsr talep edebilirim bu ay geçmiş mi oluyor birde ne kadar süre talep süresi