Mom064 alinaannee 8de değiştirdim 10 da cıktı ssonra diğer iki hesabımıda gece 12 de değiştirdim sabah 9 da cıktı
alinaannee Mom064 bonus soruları tekrar güncelledim bakim seçenek değiştirdim 🌸takip edeyim inşallah çıkar🌸
alinaannee Mom064 ay hayır siz diyince geliri 10 bin yaptım bir kere alabildim sadece🧚♀️ 7 aydın üyeyim
Mom064 alinaannee tamam sana özelden msj atıcam bu ay sanada kutu cıkarıcam kesin yani ağustosta aklımda kal diye özelden yazıcam anlatıcam tammmı
Birfincankahvee Mom064 bunları mı yaptınız çıktı ? Bende yaptım şimdi ama geç olmadı mı acaba çıkma ihtimali var mı
Mom064 Mom07262 canım eiinin maili numarasıyla aç ama profili doldurma sadece adres ekle mail doğrula telefon dogrular bende sana özelden yazayım maj kutumda kal ordan sana kutu cıkınca profil atayım dolduursun
Cerennnnnn Mom064 banada çıkmış adresi falan yazıyorum bu adrese gönder diyorum ama ilerlemiyor neden acaba
Mom064 Cerennnnnn mail ve sifre verirseniz bakabilirim ancak gecen ay kutu çıktıysa ğrün yorumlarını tamamlamamıstırsın belki