ZeynepAdam MinikcivcivimDeniz kirmizibeyaz dan aliyorum. Ilk baslarda ebebekten almistim ama burasi cok daha uygun fiyatli. Ustelik uretim tatihleri de cok yeni hic bir sikinti yasamadik aylardir aliyorum. Tabsiye ederim.
MinikcivcivimDeniz Serpil11 ilk basta aptamil onerilmisti normal olarak kullandik ama makatinda catlak oldu kabizliga bagli olarak. Cocuk cerrahi bir kac mama ismi soyledi acikca soylemek gerekirse en uygunu buydu buna devam etmeye basladik. Gold kabiz yapmiyo diye
Yigitmom MinikcivcivimDeniz canım hepsi buradadan alıyorum indirimleri takip edip şuan 80 tl bebelac golda bende ondan kullanıyorum
MinikcivcivimDeniz Yigitmom aldim canim gittigidiyordan 3 gun once. 6 kutu 480 e geldi 🙂 indirimli bulup almistim ama buradaki onerilere guvenerek kirmizibeyazz dan ve verbabadan alacagin oralarda daha indirimli. Cok tsk ederim
Meleklerimm Donaldduck merhaba eğer uyguna vermeyi düşünürseniz benim bebeklerim için alabilirim ihtiyacın var
Mercanweannesi MinikcivcivimDeniz kirmizibeyazz.com (2tane z var) yada kirmizisepet.com dan alabilirsiniz ben birçok şeyini oradan alıyorum kızımın bez de mama da çok ucuz ve kargo hızlı geliyor eğer istdaysaniz hele 1 günde geliyor.gönül rahatlığıyla alabilirsiniz👍
biryavuzkusu MinikcivcivimDeniz n11 den almıştım önceden sorun yaşamadım. Ama e bebekte daha uygun 90 lira 900 gr geçen hafta aldım
Deletedmom009 MinikcivcivimDeniz 900 gr bebelac gold zaten e bebekte 89.90 yani 90 tl canim ucuzunu bulamazsin hep e bebekten alıyorum en uygun orasi
Milakizim HungryWolf bu site güvenilir mi çünkü benim kullandığım mama nerdeyse yarı. Fiyatına gelmiş oluyor tükenmiş gerçi ama bir daha olursa almak lazım güvenilirse