MinikcivcivimDeniz kku cok tsk ederim. Sadece indirim icin soru sormustum ben. Yine de cok sagol canim benim. Ince dusundgun icin 🙂
MinikcivcivimDeniz Donaldduck tesekkur ederim cnm. Indirimle ilgili bilgi almak icin yazmistim o kadar aciklamayi😐 cocugunuzn rizkindan kesip te bana vermenizi kabul edemem. Yine de cok sagol guzel dusundugun icin 🖒
Donaldduck MinikcivcivimDeniz olurmu hiç öyle şey çekmecede duruyor benim çocuklarım sevmedi daha doğrusu doyurmadı onları o yüzden kullanmıyorum hiç olmazsa senin çocuğun içsin
Meleklerimm Donaldduck merhaba eğer uyguna vermeyi düşünürseniz benim bebeklerim için alabilirim ihtiyacın var
Alminakarakaya MinikcivcivimDeniz canım getir uygulamsını kullan hem anında kapınına getiriyo hemde sepette 20 tl indirim yapıyo kredi kartıyla
HungryWolf MinikcivcivimDeniz bu siteye bakin genellikle indirimli oluyor suan bebelac gold 900 gr 79 tl: https://www.kirmizibeyazz.com/kategori/devam-sutleri-ve-biberon-mamalari-1
MinikcivcivimDeniz HungryWolf sikayetvar.com dan baktgimda urunlerde genelde sorun oldgunu gordum ondan pek guvenemedim.
Milakizim HungryWolf bu site güvenilir mi çünkü benim kullandığım mama nerdeyse yarı. Fiyatına gelmiş oluyor tükenmiş gerçi ama bir daha olursa almak lazım güvenilirse
Evlatkokusu MinikcivcivimDeniz happy uygulamasını indirin. Happy marketlerinde mamalar çok uyguna satılıyor
Burcuu33 Merhaba arkadaşlar elimde 2 tane acılmamış aptamil pregomin AS var almak isteyen varsa 05462833124 numaram bu normal fiyati 200 olan mama 100 liradan veriyorum ihtiyacı olan varsa iletişime gecebilir
Deletedmom26 Burcuu33 bu mamayı doktor yazdığında ücretsiz devlet karşılıyor. Alerji olanbebekler için.
HungryWolf MinikcivcivimDeniz sikayetvarda herseyin sikayeti varki ozaman hic bisi almayalim ☺ kuzenim mamalarini ordan aliyordu vallahi kendi tavsiye etmisti ben kullanmadim ama alani cok duydum ordan siz bilirsiniz.
ZeynepAdam MinikcivcivimDeniz kirmizibeyaz dan aliyorum. Ilk baslarda ebebekten almistim ama burasi cok daha uygun fiyatli. Ustelik uretim tatihleri de cok yeni hic bir sikinti yasamadik aylardir aliyorum. Tabsiye ederim.
MinikcivcivimDeniz Serpil11 ilk basta aptamil onerilmisti normal olarak kullandik ama makatinda catlak oldu kabizliga bagli olarak. Cocuk cerrahi bir kac mama ismi soyledi acikca soylemek gerekirse en uygunu buydu buna devam etmeye basladik. Gold kabiz yapmiyo diye
Yigitmom MinikcivcivimDeniz canım hepsi buradadan alıyorum indirimleri takip edip şuan 80 tl bebelac golda bende ondan kullanıyorum
MinikcivcivimDeniz Yigitmom aldim canim gittigidiyordan 3 gun once. 6 kutu 480 e geldi 🙂 indirimli bulup almistim ama buradaki onerilere guvenerek kirmizibeyazz dan ve verbabadan alacagin oralarda daha indirimli. Cok tsk ederim