Koala06 Birmom Ter yoluyla atıyorlar canım. Benim oğlumun ensesi kafası aşırı terliyor sırtı da öyle. Çişli bez sayısı baya azaldı günde 5 6 defadan 3 4 de indi emiyor doyuyor kilosu da iyi ama havalarda sıcak terliyorlar🌸
celikaslii06 Birmom benimde öyle ya çok yapardı sürekli bez değiştirirdim şimdi bide ishal napacağımı şaşırdım 3 aylık olacak sekiz gün sonra sadece anne sütü alıyor suda verwmiyorum iyice bunaldım
Birmom celikaslii06 Cnm ben su veriyorum günde 3 4 çay kaşığı o kadar mutlu oluyor ki verince bence susama oluyor havadan dolayı resmen keyfi yerine geliyor bebegimin
Burculiceee Birmom canım hava sıcak su verebilirsin içme suyunu kaynat ılıt ver su kaybından idrarı az çıkıyor olabilir
Birmom Burculiceee cnm iki defa veriyorum ben kaynatıp ılıtip sudan zarar gelmez şifa olsun yavrulara
KaderturanAlp Burculiceee benim doktorum her emzirmeden sonra 3 çay kaşığı su ver birşey olmaz defi bnde veriyorum sende ver
Mirayorta Birmom bende aynı durumdayım sabah aksam degiştirmeye basladım bezi üstelik dolu da olmuyor bezler sıcaklardanmıdır acaba siz bir bilgi edinebildiniz mi gece de giç çiş yapmıyor 😒
Birmom Mirayorta bende aynı durumu yaşıyorum devam ederse götürürüm doktora siz giderseniz yazın burdan bende yazarim
Mirayorta Birmom malesef ben suan gitmeyi düşünmüyorum sadece takip ediyorum bayram tatili bitince arayıp sorabilirim devam ederse sıcaktandır inşallh sorun yoktur sizde durum degişti mi
Mirayorta Birmom gitmeyei düşünmüyordum ama bu gece de 12 saat hiç çiş yapmayınca gittim üç gündür geceleri yapmıyor günde bi tane bezi doldurmuyordu havalar sıcak terleyerek atıyorlar hiç yapmazsa sıkıntı dedi bi sorun yok dedi inşallah havalar normale dönünce düzelirler
Sena_27 Birmom merhabalar canım. Bebeğin sürekli ağlıyorsa bunun la birlikte büyük ihtimalle doymuyor dur çünkü bir bebeğin doyup doyamadığını anlamak için idrara bakarız gün içinde 5 tane den az bez almamalıyız
Mirayorta Sena_27 o aslında bes tane bez degil miş bes kere çiş yapmasıymıs arastırdım öyle yazmış doktorlar ama siz e de doktor mı dedi beş tane bezi
Sena_27 Canım ondan bahsediyorum. Kaka günde 1 defa yapması yeterli çişli bez günde 5 tane alman lazım , Hemşireyim…
Mirayorta Sena_27 vallahi günde sabah aksam değiştiriyorum hatta gece hiç çiş yapmadıgı için simdi doktordan geliyorum normal miş havalar sıcak olduğu için bi tane bile dolmuyor bebeğimin gelişimi de normal düzeyde bende öyle sanıyordum
Torr Sena_27 merhaba 5 kere çiş yapması mı yoksa dolu dolu 5 bez mi almamız gerekiyor benimde bu konuda kafam çok karışık bakıyorum bezine çiş yapmış ama bir kere falan oluyor çok hafif oluyor bezi anlayamıyorum