Birmom Kızlar bebegim yaklaşık 4 5 gündür idrarını çok az yapıyor bezini hemen hemen boşa yakın alıyorum sıcaklardan dolayı sanırsam emmesinide biraz azaldı ama çoğunlukla doyuğundan emin oluyorum acaba terleme yoluyla mi atıyor yaşayanlar yazarsa sevinirim
Minisimbenim Birmom benim bebeğimde normalde aşırı çiş yapardı hatta altını açtığımda çok hızlı kapatmazsam üzerime hemen yapardı ama bir haftadır çok çok az çiş yapıyor emmesi de azaldı sıcakta çokda terliyor o yüzden büyük ihtimalle
Koala06 Birmom Ter yoluyla atıyorlar canım. Benim oğlumun ensesi kafası aşırı terliyor sırtı da öyle. Çişli bez sayısı baya azaldı günde 5 6 defadan 3 4 de indi emiyor doyuyor kilosu da iyi ama havalarda sıcak terliyorlar🌸
celikaslii06 Birmom benimde öyle ya çok yapardı sürekli bez değiştirirdim şimdi bide ishal napacağımı şaşırdım 3 aylık olacak sekiz gün sonra sadece anne sütü alıyor suda verwmiyorum iyice bunaldım
Burculiceee Birmom canım hava sıcak su verebilirsin içme suyunu kaynat ılıt ver su kaybından idrarı az çıkıyor olabilir
Rabia3 Merhaba, 3. Ayın başından itibaren bebeklerin çiş oranın azalması doktorlarca normal karşılanıyor. Kilosunda bi azalma yoksa, normal kabul ediliyor. Bez masrafınız azalıyor deyip paniklemeden devam 😁
Birmom celikaslii06 Cnm ben su veriyorum günde 3 4 çay kaşığı o kadar mutlu oluyor ki verince bence susama oluyor havadan dolayı resmen keyfi yerine geliyor bebegimin
Birmom Burculiceee cnm iki defa veriyorum ben kaynatıp ılıtip sudan zarar gelmez şifa olsun yavrulara
KaderturanAlp Burculiceee benim doktorum her emzirmeden sonra 3 çay kaşığı su ver birşey olmaz defi bnde veriyorum sende ver
Mirayorta Birmom bende aynı durumdayım sabah aksam degiştirmeye basladım bezi üstelik dolu da olmuyor bezler sıcaklardanmıdır acaba siz bir bilgi edinebildiniz mi gece de giç çiş yapmıyor 😒
Birmom Mirayorta bende aynı durumu yaşıyorum devam ederse götürürüm doktora siz giderseniz yazın burdan bende yazarim