Busegokce Henüz 1 ay oldu taşınalı. Kuaför çok ama şuraya gitsen memnun kalirsin dediğiniz var mı kizlar?
nursocum Busegokce Benim kuaför çevrem çok ama Mevlüt yetişkinde Abdullah beyi bulursan aşırı memnun kalırsın ☺️
adastra Busegokce Düğünümden beri sadece Metin Kendir’e gidiyorum her seferinde çok memnun ayrılıyorum. Fakat ben saçlarımı hiç boyamadim boya konusunda nasıldır bilemiyorum
adastra Busegokce Diğer postunuzu hatırladım bu arada, bu hesabımı unuttuğum için başka hesabimdan yazmıştım size. Ne yaptınız ev işini hangi semtte karar kildiniz
Busegokce adastra Bir kuaför belirlemem gerek🏃🏼♀️ Tüm işlemlerden memnun kalkacağım en azından🤏🏻 Tam olarak nerde salonu mu var?
Tospikkkk Busegokce cevap verilmiş galiba konumu diyarbakırda yaşarken bende hep gidiyordum ama saç boyama vs yaptırmadım şimdi bişey diyemicem o konuda size 🥰
adastra Busegokce Ofis ve diclekentte de şubeleri var ama benim gittiğim Ceylan AVM nin tam karşısında. Rahat bulursunuz
Busegokce adastra A çok iyi Ceylan AVM karşısında evim benim de illa ki gözüm çarpmıştır, bugün kapalıdır belki de yarın hemen bir gideyim. Tekrardan teşekkür ettim🤍
Busegokce adastra Bağlar-Bağcılarda zarzor boş ev buldum desem inanır misiniz. Asla ev yoktu veya maliyet olarak çok çok ucuktu. Ceylan AVM karşı yolunda giriş tarafındayım🙏🏻
adastra Busegokce Şu an çok özendim size keşke benim kuaförüm evimin yanında olsa çocuklu anneler için büyük lüks 😁 evet ev kiraları çok uçuk, olsun en azından işlek yerde bulmuşsunuz
Busegokce adastra Kesinlikle kuaförün yakın olması önemli hele ki tek bebekle senden bırakıp çıkamıyorsun da en azindan git-gel yaparım😽 Siz de burdaydiniz sanırım ya yanlış hatırlamıyorsam ben? Bayağı oldu buraya tek tük girebiliyorum🙈
adastra Busegokce Winstown AVM ismi. Bu hafta ben de kuaföre gideceğim karşılaşırsak tanırım sizi, selam veririm artık😅