Busegokce adastra Bir kuaför belirlemem gerek🏃🏼♀️ Tüm işlemlerden memnun kalkacağım en azından🤏🏻 Tam olarak nerde salonu mu var?
adastra Busegokce Ofis ve diclekentte de şubeleri var ama benim gittiğim Ceylan AVM nin tam karşısında. Rahat bulursunuz
Busegokce adastra A çok iyi Ceylan AVM karşısında evim benim de illa ki gözüm çarpmıştır, bugün kapalıdır belki de yarın hemen bir gideyim. Tekrardan teşekkür ettim🤍
adastra Busegokce Diğer postunuzu hatırladım bu arada, bu hesabımı unuttuğum için başka hesabimdan yazmıştım size. Ne yaptınız ev işini hangi semtte karar kildiniz
Busegokce adastra Bağlar-Bağcılarda zarzor boş ev buldum desem inanır misiniz. Asla ev yoktu veya maliyet olarak çok çok ucuktu. Ceylan AVM karşı yolunda giriş tarafındayım🙏🏻
adastra Busegokce Şu an çok özendim size keşke benim kuaförüm evimin yanında olsa çocuklu anneler için büyük lüks 😁 evet ev kiraları çok uçuk, olsun en azından işlek yerde bulmuşsunuz
Busegokce adastra Kesinlikle kuaförün yakın olması önemli hele ki tek bebekle senden bırakıp çıkamıyorsun da en azindan git-gel yaparım😽 Siz de burdaydiniz sanırım ya yanlış hatırlamıyorsam ben? Bayağı oldu buraya tek tük girebiliyorum🙈
adastra Busegokce Winstown AVM ismi. Bu hafta ben de kuaföre gideceğim karşılaşırsak tanırım sizi, selam veririm artık😅
Busegokce adastra Ya neden olmasiiiin gideceğim zaman haber veririm size bilinçli karşılaşmış oluruz😛🤍
Tospikkkk Busegokce cevap verilmiş galiba konumu diyarbakırda yaşarken bende hep gidiyordum ama saç boyama vs yaptırmadım şimdi bişey diyemicem o konuda size 🥰
Busegokce Mommy_ Kısmetse bugun gidiyorum. Bayağı övüldü, dört nala kosarak giderim herhalde bir kaç saate🏃🏼♀️ Teşekkür ederim🤍
Asyossmoms Busegokce merhabalar 🎀 hangi kuaförü denediniz acaba ? Boya mı yaptırdınız ben de arıyorum bir kuaför🙈