Balkuzucuklarinannesi Kubra4745 benimki 7ngunde bi yaptı gittik çatlak var dedi sonra kremleri kullandim 3bgunde bi yaptı duzeldi sandim sonra 1.haftaya cikti yine ek .gidsdan sonra duzeldi artık
Dilekdefne21 Kubra4745 kaka yapar ama bezinde turunculuk varsa yetersiz beslendiği anlamına geliyir kızımda yaşadım bunları ilk doğduğunda. Çocuk doktorumuz söylemişti
Kubra4745 Balkuzucuklarinannesi yani benim bebeğim de 3 aylık olacak 3 gün sonra kaka günde 3-4 defa yapıyor çişi azaldı o da terlediği için mi anlamadım gitti suda veriyorum doymasa kaka yapmaz demi
Balkuzucuklarinannesi Ben-matilda anladim cnm dedigim gibi için rahat etsin istersen dr gotur yada dene bi mama al.sen de farkedersin durumu 10 güne bir yapıyor diyirsun tuvaletini
Ben-matilda Balkuzucuklarinannesi kuzumm şimdi su verıyorum emziriyorum bakalım bayramdan sonrada devam ederse götürcem
Kaan2020 Doymadigi anlama gelir dr götür acilen Allah korusun sekeri düser suyla falan olacak is degil hemen dr götür zaman kaybetmeden
Balkuzucuklarinannesi Kubra4745 sik sk emzir canim 2 3 cay kasigi su ver suda bisi olmaz havalar aşırı sicak bizde terliyoruzz su kaybimiz oluyir çişini dolu dolu yapiyir mu
Kubra4745 Balkuzucuklarinannesi çiş yapıyor ama bazen az az rengi koyulaşmaya başlayınca su veriyorum bir iki defa pembe kristal gördüm bezinde ondan tedirgin oldum
Balkuzucuklarinannesi Ben-matilda sen bilirisn kuzum 6 aylikken ek gidaya başlıcan zaten şimdiden de başlayabilirsin 9gun uzun bi sure
Kaan2020 Ben-matilda hayır ağlamaz canım şekeri düşer tepki vermezmiş biliyorum eltimim bebeğinde birebir aynısı oldu dr götürdük bunları söledi sen mama ver bakalım napıcak
Esen-1988 Ben-matilda bebeğine su içir benimkindede var dı sıcaktan böbrekleri susuz kalıyor doktorlar pek suyu önermiyor ama sen yinele günde bi kaç damla ver ben ver dim geçti tavsiye ederim
Esen-1988 Ben-matilda yani bi kaç günde düzelir benimki iki üç günde düzeldi korkma yanı kötü bişey değil
Ben-matilda Balkuzucuklarinannesi kuzum normalde de aglamıyor amaa emerken lıkır lıkır ses geliyor kafayı yıcem kuzum yaa