Ben-matilda Balkuzucuklarinannesi biliyorum kuzum dr üstünü çıkarıyor saglık ocagı direk koyuyor bende 200 gram felan düşürüyom
Ben-matilda Balkuzucuklarinannesi boyuda uzun bunun yanı 5 aylık gıbıde durmuyor doyunca agzını kapatıyor istemıyor emmek
Utkucan Ben-matilda benimkide yalnızca anne sütü alıyor canım bol bolda emiyor ağlamıyor ama yazın çok terkedikleri için bu durum yaşanıyor aslında o yüzden su verin diyorlar
Balkuzucuklarinannesi Ben-matilda valahi şuan kendimi gördüm cnm sende bende 1 gün önce gittim sağlık ocağında 4 cm boyu uzamıştı 190 grm kilo almıştı ertesi gün gittik dr kontrolune almamış dedi 3 kere tartti
Utkucan Ben-matilda mutlaka doktorada götür 4,5 güne geçmezse kum döküyorda olabilir benim postunae öyle yazmış birkaç kişi
Ben-matilda Balkuzucuklarinannesi bu sağluk ocakları ne dıye varsa artık bilemedım 😩😩😩😩😩 bide kuzum bu turuncu parcacıklar tane tane küçük küçük seyler var seninkide öylemıydı
Utkucan Ben-matilda öyle oluyor çiş kristalleri de olabilir onlar toz gibi ama yinede dediğim gibi başka bişey belirtiside olabilir
Balkuzucuklarinannesi Ben-matilda ben bezi her açmamda pembemsi turuncumsu leke vardı parçacık.yoktu. su verdim biraz yine oldu gecmedi ama dediğim gibi ek.gidaya geçince gitti o lekeler nettense cok arastirmistim yetersiz beslenmesinde olabilir.diye
Balkuzucuklarinannesi Ben-matilda vala doktorun görmesi her zman iyi keşke kiizminda takibi orda yatırsaydım diyirum iş işten geçti iste
Ben-matilda Balkuzucuklarinannesi kuzum bnde dun gece verdım su vermeye bakalım ne olcak geçmedı halaa
Ben-matilda Balkuzucuklarinannesi normal kuzum çok çok dolu degıl amaa boşda degıl yapmıs oldugu belli
Balkuzucuklarinannesi Ben-matilda anladim cnm dedigim gibi için rahat etsin istersen dr gotur yada dene bi mama al.sen de farkedersin durumu 10 güne bir yapıyor diyirsun tuvaletini