Balkuzucuklarinannesi Ben-matilda sen bilirisn kuzum 6 aylikken ek gidaya başlıcan zaten şimdiden de başlayabilirsin 9gun uzun bi sure
Kaan2020 Ben-matilda hayır ağlamaz canım şekeri düşer tepki vermezmiş biliyorum eltimim bebeğinde birebir aynısı oldu dr götürdük bunları söledi sen mama ver bakalım napıcak
Ben-matilda Balkuzucuklarinannesi kuzum normalde de aglamıyor amaa emerken lıkır lıkır ses geliyor kafayı yıcem kuzum yaa
Balkuzucuklarinannesi Ben-matilda bize aptamil verdi dr bitince yine aptamil.aldim ama degstrmeyi dusunuyorun bakalim
Ben-matilda Balkuzucuklarinannesi kuzum helo bayb aldım yemedı yanı midesı bulanıyormus gıbı yaptı hala kendı sütümü vermeye devam edıyorum
Ben-matilda Balkuzucuklarinannesi denedım yedı biraz kuzum sana birsey soracam ben kan ilacı kullanıyorum onun rengi olabılır mi kuzum
Yasemin38 Ben-matilda sık sık emzir canım sıvı alımı az olduğunda ve yetersiz beslendiğinde olan bir durum
Esen-1988 Ben-matilda yani bi kaç günde düzelir benimki iki üç günde düzeldi korkma yanı kötü bişey değil
YazarAnne Bizimki de öyleydi. Ama idrarında enfeksiyon çıktı. İlaç verdi𝚣 siz en iyisi doktora götürün.
Yasemin38 Ben-matilda vegaferon mu kullandışın.valla çoğu alerji yaptığını söylüyor. Bana da vermişlerdi 1 kere verdim kakasında kan çıkınca birdahada kullanmadım. İstersen doktorunla bir görüş derim