Nevo Bende ekmek pilav makarna abur cubur ve tatlı yemiyorum , 2 ögun yiyorum bol su iciyorum, hamile kaldigim kiloya dondum sütümde ayni
jakxkdm Nevo İşte bende şartlanmış bir düşünce vardı bu şekilde beslenirsem süt olmaz vs. Ama öyle değilmiş umarım bende veririm
Elif_Ege Hayatınızdan nelwri çıkardınız mesela kızlar bnim bebiş şuan 2 ay 13 günlük bn başlıya bilirmiyim acaba birde inanılmaz derecede tatlı krizlerim oluyor iyice saldım ipin ucunu😔
jakxkdm Elif_Ege Bende oyleydim ve inanılmaz kilo aldım. Ekmek pilav makarna şekerli her şey ve paletli ürünlerin hepsini cikardim ben. Bence 3 gün dene sutunde azalma olmazsa devam edersin
Thesra jakxkdm Kesinlikle harika bir diyet yapıyorsunuz tebrik ederim🥰 gerçekten kilo çok güzel veriliyor bu diyetle
jakxkdm Thesra Siz verdiniz mi ? Tecrubelerinizi aktarır misiniz ? Bazen çok çikolata istiyor canım 😔
Thesra jakxkdm Evet ben hamile kalmadan önceki kilomdayım haftada bir gün ödül günü yapıyordum o gün istediğim herşeyi yiyordum sonra yine bir hafta diyete devam ediyordum o şekilde verdim
Mervee1 jakxkdm bende zayıf ve az yiyen insanların sütü bol olur diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama yanı ye süt yapar lafına hiç inanmıyorum bu arada sizin adınıza da çok sevindim .
jakxkdm Mervee1 Bende kendimi nasıl sartladiysam çok yersem sutum aşırı olur diyordum emziriyordum yiyordum bu böyle kısır döngü olmuştu artık bende. Çok teşekkür ederim bu bilgi için. Çok sağolun 😍
Thesra jakxkdm Verirsiniz sadece iradenizi sağlam tutun yeter☺️ Azim istikrar sizi ileriye taşıyacaktır💐
GmzSnn jakxkdm arkadaşım zaten süt birden bire kesilmiyo eğer ağır diyete dewam edersen 1/2 ay sonra tamamen kesiliyo malesef 🙄 çewremde gördüklerm diyete başlayan herkesin kesildi
jakxkdm GmzSnn Normalde öyle oluyor olabilir ve ben zaten süt kesilmesinden bahsetmiyorum ayrica bebek emdikce süt kesilmesi diye bir olay mümkün değil. Sadece artık azalabilir max kalitesi düşebilir. Onu da gozlemleyecegim kilo alım hızından. Teşekkür ederim
jakxkdm thelake Yatarak ? Eğer kilo veriyorsanız ya da zaten zayifsaniz ne mutlu. Ben kiloluyum ve başka şekilde veremiyordum 😔
Lliya jakxkdm yenilen içilenlerin süt kalitesini etkilediğini düşünmüyorum çay simitle gününü geçirip bebeğini emzirip bakan bir sürü anne var maddi durumu olmayan. kendiniz sağlık açısından diikkat edin yeter bnce kaldıki yenilenler etkiliyo desek ekmek makarna vs zaten yararı olan şeyler değil kendi sağlığınız için vitmanden zengin beslenip sıvı alımınada dikkat ederseniz sütede bişey olmaz allahn izniyle 💪🏼
jakxkdm thelake Inan bende öyle çok düşkünüm hemde. Ama çevremdeki herkes yargılamaya başladı ve hergün kafama takmaktan sütum azalmıştı su an bile diyet yapıyorum aslında diyet gibi de değil hiç aç kalmıyorum gerçekten ama tatlı çok istiyor canım bi çatal tadına bakıyorum ya da çikolata bi isirik yiyorum falan aman ne biliyim bi verip kurtulsam