jakxkdm Merhaba kizlar. Ben normalde de çok zayıf değildim. Gebe kalmadan önce 65 kiloydum. Hamilelikte 84 kiloya çıktım doğumdan sonra 76 olmuştum tekrar. Sonra emzirirken süt olsun diye tatlı ekmek vs her şeyden yedim buna rağmen sütum yeterli olmuyordu bazen çok azaliyordu ve 82 kiloya tekrar çıktım. Oğlum 5 aylık hala emziriyorum. KARATAY in kitaplarını okudum ve başlamaya karar verdim ama ben 3 ogün yiyorum zaten kahvaltiyi çok erken yaparsanız 3 ogün yiyebiliyorsunuz diyor Canan KARATAY da. Başlayalı 8 gün oldu ama kilo verdiğimi hissedebiliyorum gobegim coktu azaldı ve kendimi daha iyi hissediyorum. Ve sütum çok çok iyi oluyor eskisine nazaran. Neden yazdım. Belki benim gibi sütum olmaz diye cesaret edemeyenler vardır denemekte fayda var umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırız 😍
Minikkelebek jakxkdm bende uyguluyorum ama çoğu zaman kaçırıyorum ipin ucunu ama eşimde uyguluyor rahatlama hissediyoruz hatta kilo verdi eşim
Thesra jakxkdm Kesinlikle harika bir diyet yapıyorsunuz tebrik ederim🥰 gerçekten kilo çok güzel veriliyor bu diyetle
Mervee1 jakxkdm bende zayıf ve az yiyen insanların sütü bol olur diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama yanı ye süt yapar lafına hiç inanmıyorum bu arada sizin adınıza da çok sevindim .
Nevo Bende ekmek pilav makarna abur cubur ve tatlı yemiyorum , 2 ögun yiyorum bol su iciyorum, hamile kaldigim kiloya dondum sütümde ayni
jakxkdm Nevo İşte bende şartlanmış bir düşünce vardı bu şekilde beslenirsem süt olmaz vs. Ama öyle değilmiş umarım bende veririm
Elif_Ege Hayatınızdan nelwri çıkardınız mesela kızlar bnim bebiş şuan 2 ay 13 günlük bn başlıya bilirmiyim acaba birde inanılmaz derecede tatlı krizlerim oluyor iyice saldım ipin ucunu😔
jakxkdm Elif_Ege Bende oyleydim ve inanılmaz kilo aldım. Ekmek pilav makarna şekerli her şey ve paletli ürünlerin hepsini cikardim ben. Bence 3 gün dene sutunde azalma olmazsa devam edersin
jakxkdm Thesra Siz verdiniz mi ? Tecrubelerinizi aktarır misiniz ? Bazen çok çikolata istiyor canım 😔
Thesra jakxkdm Evet ben hamile kalmadan önceki kilomdayım haftada bir gün ödül günü yapıyordum o gün istediğim herşeyi yiyordum sonra yine bir hafta diyete devam ediyordum o şekilde verdim
jakxkdm Mervee1 Bende kendimi nasıl sartladiysam çok yersem sutum aşırı olur diyordum emziriyordum yiyordum bu böyle kısır döngü olmuştu artık bende. Çok teşekkür ederim bu bilgi için. Çok sağolun 😍
Thesra jakxkdm Verirsiniz sadece iradenizi sağlam tutun yeter☺️ Azim istikrar sizi ileriye taşıyacaktır💐
GmzSnn jakxkdm arkadaşım zaten süt birden bire kesilmiyo eğer ağır diyete dewam edersen 1/2 ay sonra tamamen kesiliyo malesef 🙄 çewremde gördüklerm diyete başlayan herkesin kesildi
jakxkdm GmzSnn Normalde öyle oluyor olabilir ve ben zaten süt kesilmesinden bahsetmiyorum ayrica bebek emdikce süt kesilmesi diye bir olay mümkün değil. Sadece artık azalabilir max kalitesi düşebilir. Onu da gozlemleyecegim kilo alım hızından. Teşekkür ederim
jakxkdm thelake Yatarak ? Eğer kilo veriyorsanız ya da zaten zayifsaniz ne mutlu. Ben kiloluyum ve başka şekilde veremiyordum 😔