Asl90 yigitinanneesii canım yaklaşık bir ay uğraşırsın ama emin ol gelecek bende yaşadım ve bir ay mama takviyeli gittim. Sakın pes etme en önemlisi bol su, uyku ve psikolojik rahatlık
Ates123 yigitinanneesii çemen tohumu suda islatip için ben içtim yarim saate demedi sakir sakir geldi inş işe yarar
mrsyksll yigitinanneesii Bol bol sağmak ve su tüketimi çok fayda ediyor. Bulgur pilavı tüketin balık, yeşil yapraklı sebzeler ama en çok sıvı tüketimine dikkat edin. Ceviz,fındık,badem vs
minniegibi-amadegil yigitinanneesii hoşaf… (üzüm, kayısı, incir) sütlaç, bol su-çok bol su, rezene çayı
minniegibi-amadegil yigitinanneesii sağmaya devam edin bebek emsin evet ama bir yandan da sağın. Gelecek merak etmeyin. Bende sezeryanlıyım 14 aylık bebeğim var hala anne sütü alıyor 🤲🏻 Sağmak ile elde edebiliyorsunuz
4yaprakliyonca yigitinanneesii oy kıyamam 🥺 ama sadece şırınga da memeyi bırakması konusunda iyi değil bence. Ben yurtdışında yaşıyorum burda görmüştüm. Çok ince bir hortumu memeye yapıştırıyorlar bi ucu da biberonda. Bebek memeden geldiğini zannediyor sütün.
Nesibe92 yigitinanneesii Allah yardimcin olsun insallah gelir canim bian önce stres yapmamaya uzulmemeye calis benimde sezeryandan 4,5 gun sonra gelmisti
esraesma yigitinanneesii Hayırlı olsun canım🤲🏻 Eczaneden bestlak alıp mutlaka kullan, bol su içmeyi ihmal etme, beyaz kuru dut, badem, ceviz, fındık ye. Stres yapma kendine sütün gelicek mutlaka hepimiz aynı yollardan geçtik🌸
yigitinanneesii esraesma aldım onu kullanıyorum canım bugün göğüslerim daha dolu gibi geldi umarım gelir 🙏🏻