birkediannesi Zalimsin bence focus u zekaya da destek oluyor diya almıştım smartın olduğunu bilmiyordum 🥲 bu bitince ondan alayım bende. Kaç ay gidiyor ortalama bu arada 1 ölçek mi veriyorsunuz sizde. Bana günde 1 ölçek tok dendi
Zalimsin birkediannesi 1 şişe bence 6 ay gider ama 6 ay kullanılıyor mu bilmiyorum biz 3 aydır her gün kullanıyoruz yarısı bitti daha 😁
birkediannesi Zalimsin aaa cok iyiymiş ya ben 1 ölçek veriyorum 5 ml sanki 1 ay gidecek gibi duruyordu şişesi ya
birkediannesi Zalimsin siz ne kadar veriyorsunuz acaba birde siz sabah yarım akşam yarım ölçek mi veriyorsunuz konuşmasına nasıl bir etkisi oldu acaba smartın
Zalimsin birkediannesi sabah akşam aç karna yarımşar veriyorum ben de bana öyle demişlerdi smart için, 3 ay oluyo işte 27 aylık oldu sadece baba diyordu şuan baya iyi konuşuyor
Guligul Zalimsin argivit focus kullaniyoruz 17.aydan beri. Bir tatli kasigi veriyorum gunde. 18.aydan beri de mollers tuti frutti kullaniyoruz 1 tatli kasigi. Sidefer de aylardir kullaniyoruz. Butun bunlari daha ne kdr kullanicaz hic bilmiyorum 🤷♀️
Zalimsin Guligul valla ben de artık normal şekilde herşeyden yesin istiyorum öyle tıka basa yemeseler de olur yesinler yeter ki çok sıkıldım ben de takviye takviye nereye kadar
birkediannesi Zalimsin peki 3 ay kullandıktan sonra mı etkilerini görmeye başladınız insan hemen sonuç alsın istiyor
Zalimsin birkediannesi yok 1 ay sonra filan gördüm ben iştah olsun hareketlerinde olsun farklılık oldu
Zalimsin birkediannesi merhaba bir şişenin kullanım ömrü 2 aymış haberiniz olsun bugün sordum ben 3 aydır kullanıyordum bilmeden
Gin Zalimsin 😨😨 Bunu bilmiyordum, teşekkür ederim paylaştığınız için. tarihlerini kontrol edeyim ben de hemen.
Zalimsin Kızlar yazamadığım varsa argivit açıldıktan 2 ay sonra bir nevi çöp oluyormuş. Etkisi bitiyormuş ben 3 aydır kullanıyordum.