Prensannesiiiii Zalimsin merhabalar benim bebeğim 8.5 aylık iştahsız acaip. Argivit kaç aylıkken kullanılmaya uygun acaba
Zalimsin Prensannesiiiii bilmiyorum maalesef ben 2 yaşında başlamıştım kullanmaya 8.5 biraz küçük ama argivit danışma hattı var oraya sorabilirsiniz
Zalimsin Maybeoneday birinci şişeyi bıraktık 1 ay ara verip ikinci şişeye g3çicez bizde belirgin Bi fark var 3 ayda 4 cm uzamış
Maybeoneday Zalimsin ya cok tesekkür ederm peki argivit focus mu smart mı? Kaç ölçek ne zaman vereceğiz?
Zalimsin Maybeoneday smarttı bizimki yarım ölçek sabah yarım ölçek akşam veriyordum sanırım aç tok çok fark etmiyor
Maybeoneday Zalimsin yarım ölçek çay kaşığıns tekabül ediyor sanırım değilmi. İlaç ölçeğinde içmiyor da
Dnz_2121 Zalimsin benim oğlumda iştahsız 19 aylık. Et tavuk balık yemez argivit denesem mi diye düşündüm iştah konusunda işe yaradı mı acaba
Zalimsin Dnz_2121 evet işe yaradı ama aynı dönem emmeyi de kestik 2 yaşına ggrdiği için şimdi imunol kullanıyorum o da iştaha iyi gibi
Lalelii Zalimsin MerHaba OĞlum 18 aylık çok iştahsız ve çok konusmaz öyle sizin kullandığınız smart iştah açtımı yoksa sadece gelişimi için mi kullanılıyor