Zalimsin Guligul valla ben de artık normal şekilde herşeyden yesin istiyorum öyle tıka basa yemeseler de olur yesinler yeter ki çok sıkıldım ben de takviye takviye nereye kadar
birkediannesi Zalimsin peki 3 ay kullandıktan sonra mı etkilerini görmeye başladınız insan hemen sonuç alsın istiyor
Zalimsin birkediannesi yok 1 ay sonra filan gördüm ben iştah olsun hareketlerinde olsun farklılık oldu
Zalimsin birkediannesi merhaba bir şişenin kullanım ömrü 2 aymış haberiniz olsun bugün sordum ben 3 aydır kullanıyordum bilmeden
Gin Zalimsin 😨😨 Bunu bilmiyordum, teşekkür ederim paylaştığınız için. tarihlerini kontrol edeyim ben de hemen.
Zalimsin Kızlar yazamadığım varsa argivit açıldıktan 2 ay sonra bir nevi çöp oluyormuş. Etkisi bitiyormuş ben 3 aydır kullanıyordum.
Prensannesiiiii Zalimsin merhabalar benim bebeğim 8.5 aylık iştahsız acaip. Argivit kaç aylıkken kullanılmaya uygun acaba
Zalimsin Prensannesiiiii bilmiyorum maalesef ben 2 yaşında başlamıştım kullanmaya 8.5 biraz küçük ama argivit danışma hattı var oraya sorabilirsiniz
Zalimsin Maybeoneday birinci şişeyi bıraktık 1 ay ara verip ikinci şişeye g3çicez bizde belirgin Bi fark var 3 ayda 4 cm uzamış
Maybeoneday Zalimsin ya cok tesekkür ederm peki argivit focus mu smart mı? Kaç ölçek ne zaman vereceğiz?
Zalimsin Maybeoneday smarttı bizimki yarım ölçek sabah yarım ölçek akşam veriyordum sanırım aç tok çok fark etmiyor