Zuhrenass2018 Ozgezafer çok hareketliydi ne kadar geç emeklese o kadar iyi dedim şimdi 10 aylık yerinde durmuyor 😀
Ozgezafer Hiram evet ilk başlarda onları yapıyolarrr benimkide koltuk altlarına gidiyodu kalkmadan 😀 buarada benim kızımın adıda hira seninkide hira sanırım
Arven10 Ozgezafer ben hiç göremedim 😊 direkt yürümeye başladı 🤣🤣 bakalım yürüdükten sonra emekleyen Bebekler varmış çok tatlı oluyor emekleyince ama napalım sağlıklı olsunda 🙏🥰
Arven10 Ozgezafer darısı size ama yürüyünce gerçekten zormuş ama zayıflıyorsunuz sürekli peşinde koşmaktan ☺️☺️
thelake Ozgezafer valla bi kere emekledimi zaten hemen ogreniyo gerisi gelir artik çekmece karistirmalar mi dersin yerde bulduğunu agzina alma mi dersin 😁
ilaydanurhvt thelake Yemin ederim bnim göremediğim şeyleri velet görüyor ağzına sokuyor. Bide utanmadan çiğniyor 😂 çoook tatlılar ama 🥰🥰
Ozgezafer thelake thelake ay zaten yerde bişey gördüğünde el ağızda hemen şimdiden vay arkadaş kolay gelsin ozaman hepimize😀
ilaydanurhvt Ozgezafer Hahahahs aynı bnimki 😂 Benim kızım sa 8 ay 25 günlük 3 günden bu yana enekliyor artık 😂 büyğk mutluluk vallahi 🤗
ikranurmuhsine Maşallah cnm 😊 kızım arka arka az az gidiyor bakalim bize ne zaman nasip olcak emeklemesi 🤗