Ozgezafer Kızım bugün tam 9 aylık ve artık dün akşamdan beri emekliyo Allah’ım nasıl güzel bi duyguymuşşş 🙏🏻
Zuhrenass2018 Ozgezafer emeklemesini isteyen anneler benim gibi emeklemesin diye yere bile bırakmayan var mı bıraksaydım 6 ayında emekleyecekti galiba 😂😂😂
Hiram Ozgezafer benimki bi süre duruyor sonra sıkılıyor sadece kendi etrafında dönüp duruyor birde yerde dönerken parkeye gidiyo ordada ittire ittire arkada gidiyo sürünerek 😬
Deniiiizzzzz Ozgezafer yaaa ciddi misin bir anda mı oldu ? Ben bayılıyorum emekleyen bebişlere ama bizimkide hiç totuşu kaldırmıyor ters geri geri sürünüyor sadece 8 buçuk aylık herhalde emeklemeyecek hiç diyodum senin yorumunu okuyunca umutlandım
Ozgezafer Hiram evet ilk başlarda onları yapıyolarrr benimkide koltuk altlarına gidiyodu kalkmadan 😀 buarada benim kızımın adıda hira seninkide hira sanırım
Zuhrenass2018 Ozgezafer çok hareketliydi ne kadar geç emeklese o kadar iyi dedim şimdi 10 aylık yerinde durmuyor 😀
Arven10 Ozgezafer ben hiç göremedim 😊 direkt yürümeye başladı 🤣🤣 bakalım yürüdükten sonra emekleyen Bebekler varmış çok tatlı oluyor emekleyince ama napalım sağlıklı olsunda 🙏🥰
Arven10 Ozgezafer darısı size ama yürüyünce gerçekten zormuş ama zayıflıyorsunuz sürekli peşinde koşmaktan ☺️☺️
thelake Ozgezafer valla bi kere emekledimi zaten hemen ogreniyo gerisi gelir artik çekmece karistirmalar mi dersin yerde bulduğunu agzina alma mi dersin 😁