B123A_ Kara kızımmm ölürüm senı verene gurban okurum senı Yaradana totosunu yedıgım agzını burnunu yer yer bitiririm senı annneeemmmmm 😄😄😄😄😄
Yusracar24 Yerfistigininannesi anne balııııı, annesinin bal böceğiiiiii, aşk kızım, bitanem, babasının pıtığııı 😅 mini minnacık prensesim diye sesleniyorum ritim tutuyorum 😂😂😂
usage Yerfistigininannesi aşkım balım.. küçük oğlum.. oğluşum.. canım oğlum.. Güzel bebeğim.. çok tatlısın güzelsin şekerci mi anan senin kaşın kara gözüm kara kömürcü mü anan senin 😜😜
Tugceynr Yerfistigininannesi annesinin aşkısıııı, ballısııı, kaymaklısııı, kuzuşuuu, minişiii de güzelii, yavrusu da tatlısı diye uzayıp giden ritimli bir şarkımız var 😀😀😀😀
Kahveliseker Yerfistigininannesi ömrümün baharı, hayatimin anlami, annesinin yakışıklısı ve bol bol anneeeeeeemmm 🤭
Elifmusluk B123A_ eşim samsunlu ben trabzonluyum eşimden kaynaklı samsunlu şivesi konusuyorum daha fazla 😂
Buuseg Yerfistigininannesi altın daşaklım, tospikim, annesinin kücük kuzusu, kurban olduğum,boncuğum, bal oğlum… vb 😍
muazmrv Yerfistigininannesi bal oğlum mis kokulum , minik bebeğim kelebeğim herşeyim aşkım diye gidiyor ☺️😂
-erCansu- Yerfistigininannesi ben hep yavru kuzum diyormuşum inan farkında değildim oğluma bigun sen benm oğlum musun yaa dedim hayır anne ben senin yavru kuzunum dedi 🥰