Yerfistigininannesi Canim yavrum minnoşum diye mi yoksa benim gibi ben sana hayran olmuştum ne kada da guzel yaratmış yaradan totsunu yediğim gurban olsun anası verene lelele 🤭😍
Cicekkizliya Yerfistigininannesi sütlacim… Çiçek kizm… Bal kızım… Seni verene kurban olurum.. Tosbiğim… Kalpten ne gelirse… Varlığına şükrettiğim… Bnce buraya bir sürü şey yazabiliriz…rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin🙏
Fractal Yerfistigininannesi ben de totosunu yediğim diyorum ama söylememeye çalışıyorum. Mahrem bölgeleri yerim severim gibi şeyler söylemek yanlışmış. İstismarcılara karşı, Allahım tüm yavruları korusun, yavrumu bilinçlendirmek istiyorum.
durununannisi__08 urazinannesiii anne gütü yiieer gütü benim minikim oy allahim oy seni verene kurban olimmmm kurban anasinin cani caniiii diye
Meski Fındık kurdum ponçik pogacam bazlamam kurban olduğum bal böceğim domatesim recelim canımın taa icisi 😄🥰🥰daha uzaaaar gider bu liste
Damla6117 Yerfistigininannesi bal kızım annesinin meleği cennet kokulum popişini kutuşunu yendiğim can içim inadına sıçtığımın 😂😂babası kılıklı😂o kadar sinirli ve inat kızım var ki kendi saçlarını yoluyor ağladığında emzirmeyince bende keyfiye değil o an yemek yapıyor oluyorum veya tuvalette oluyorum ve bu kız 2ay 21 günlük daha😂
hebundeniz Damla6117 haha bn de bıtek bnm oğlan yapıyor sanıyordum o yaşta saçını çekiyor ağzına süt veriyorum o an mırıldanıyor kaşlarını çatıyor tam anası kılıklı 😅😅
Nazlideniz Damla6117 Çok güldüm yorumunuza hahahhahah güzel güzel okurken inadına sıçtığımın görünce koptum😅 Herkes böyle doğal olsa. Annede olsak bizimde bir sabır taşımız var tabisi 😂🤭
FirdevsNeva Anasının birtanesi çat çat babasının birtanesi pat pat diyorum seviyor🤣🤣🤣Ayrıca Çimen gözlüm diyorum♥️
Asya16 Yerfistigininannesi mini mini monikim (bunu genelde dişlerimi sıkarak söylüyorum)ve annesinin ballısı ballıda lokma tatlısı diye şarkıyla 😂
Demiralpinannesii Yerfistigininannesi anası gurbannnn olur seni yaradana😂😂 bal oğlum, canımın içi, minik sevgilim🥰
ikierkekannesiii Yerfistigininannesi götünü yiyim ağzını burnunu yiyip tosbigim benim minik faremm😂♥️♥️