Damla6117 Yerfistigininannesi bal kızım annesinin meleği cennet kokulum popişini kutuşunu yendiğim can içim inadına sıçtığımın 😂😂babası kılıklı😂o kadar sinirli ve inat kızım var ki kendi saçlarını yoluyor ağladığında emzirmeyince bende keyfiye değil o an yemek yapıyor oluyorum veya tuvalette oluyorum ve bu kız 2ay 21 günlük daha😂
hebundeniz Damla6117 haha bn de bıtek bnm oğlan yapıyor sanıyordum o yaşta saçını çekiyor ağzına süt veriyorum o an mırıldanıyor kaşlarını çatıyor tam anası kılıklı 😅😅
Nazlideniz Damla6117 Çok güldüm yorumunuza hahahhahah güzel güzel okurken inadına sıçtığımın görünce koptum😅 Herkes böyle doğal olsa. Annede olsak bizimde bir sabır taşımız var tabisi 😂🤭
FirdevsNeva Anasının birtanesi çat çat babasının birtanesi pat pat diyorum seviyor🤣🤣🤣Ayrıca Çimen gözlüm diyorum♥️
Asya16 Yerfistigininannesi mini mini monikim (bunu genelde dişlerimi sıkarak söylüyorum)ve annesinin ballısı ballıda lokma tatlısı diye şarkıyla 😂
Demiralpinannesii Yerfistigininannesi anası gurbannnn olur seni yaradana😂😂 bal oğlum, canımın içi, minik sevgilim🥰
ikierkekannesiii Yerfistigininannesi götünü yiyim ağzını burnunu yiyip tosbigim benim minik faremm😂♥️♥️
[silindi] Yerfistigininannesi Bocuk gözlüm, pamuğum ,böcüğüm ,minnoşum güzel kızım diye böle gidiyo 🥰😂
biranneikikedi Yerfistigininannesi kayrovski kayrovski kayro kayroğğğ kayrovskiiiiiiiii 😍😍😍 afedersiniz beyefendi bu kadar tatlı olmayı bırakabilir misiniz?
Mevakemaleyna Yerfistigininannesi aslan oğlum anan sana kurban olsun allahim ne güzel cocuk verdin bana maşallah ne güzel cocuk çıkarttım 😂😂 kizima da hemen hemen ayni😂😂 😂😂😂 esime gıcıklığına ikiside bana benziyor çünkü
FeryalsMom Yerfistigininannesi o an aklıma ne gelirse güzel olan ne varsa söylerim kızıma 🐣❣️ Ama en çok ömrümün baharı diye seviyorum 🥰
Prensannemm Yerfistigininannesi oğlum yavrum kuzum o an ki içimden sevgi pıtircigi ne geçiyorsa kurban oldum 😄😄😘
Ulusbaby Canımın en tatlı yeri, yavruummmm,ogluuummm, bitaneem…. Sevmelere doyulmuyor bu çocukları Rabbim hepsini korusun ♥️♥️♥️