turunculuanne Birtosbagannesi_35 ya erkekse yine kabul edilebilir de kız çocuğu aşırı babaya benzeyince bi değişik oluyor 😂😂
turunculuanne Mircet kızımın da geri kalan her şeyi ben ama yine de bu bir şey ifade etmiyor😁 gözlerden dolayı her gören aynı babasına benzemiş git gide diyor
Mircet turunculuanne benzesin canım beğendikte aldık 😂 eşime benzemesinden yana hiç bir sıkıntım yok aksine mutluyum ama kaynanamın sürekli darlaması ve bizim tarafa benziyor demesine kusucam artık çocuk kocama benziyor diye sizin olmuyor ben doğurdum benim kızım dedim en son 😂
Zeyzey2019_ turunculuanne benim kızım küçük ben. Yan yana oturunca küçülmüş halim oturmuş gibi oluyor.
Ballipankek turunculuanne benim çocuğum valla bana benziyo ilk doğduğunda dedim sanki eşime benziyo ama benle yanyana koyunca bana daha cok benziyor
turunculuanne simgesell o daha değişir annesi☺️ İlk 2-3 ay kızım benim kopyam gibiydi, 6 aydan sonra babaya döndü ama böyle bir dönme yok😁😁
MayneymisAltintop turunculuanne 29 aylığız ☺️tipi ben ama mimikleri aynı baba. İlla ki benziyor bir şekilde
Alp16 İlk 15 gün adeta eşimdi oğlum ikisinin bebeklik hallerini yanyana koyunca birebirdi sonra birden bana döndü 3 aylık oldu her gören kendini doğurmuşun dedi😁😁
Serapveminikleri turunculuanne Ayyy inan doğru diyorsun 🤣her iki kızımda gözü kas baba ondan dolayı direk babası diyorlar halbuki ağız burun çene yapıları bile ben 🙄
turunculuanne Serapveminikleri aynı aynı bizim de öyle göz kaş baba açız çene burun ben 😁 ama ne fayda