Aselbade turunculuanne benim kizimsa dogdugunda bana cok benziyodu buyudukce degisiyo simdi ayni babasi 😂valla bende gecen gun kendi kendime her bebek babasinami benziyo yoksa benmi benzetiyorum diyodum 😂😂
sutkokusu turunculuanne kızımın göz ve kaş yapısı anneme benziyor babasına benzeyen hiç bir tarafı yok benim bebekliğimin kopyası ama gören anneme benzetiyor bende göz ve kaş olayına katılıyorum o yüzden
turunculuanne Busraata ya aynen illa ki iki tarafın karışımı ama göze çarpan taraflar hep babadan alınıyor sanki, ben ilk bakışta hep babalara benzetiyorum valla kız erkek farketmez 😁
Aysenes turunculuanne hık demiş burnundan düşmüş.🤣 aynı babası annem diyor burun delikleri sana benziyorr.🤦♀️
Birtosbagannesi_35 turunculuanne vallaha uyuma şekli falan aynı aynı bari o benzeseydi tipi huyu herşeyi babası bend e gram almamış çocuk 😂😂😂😂😂😂😂
turunculuanne Birtosbagannesi_35 ya erkekse yine kabul edilebilir de kız çocuğu aşırı babaya benzeyince bi değişik oluyor 😂😂
MayneymisAltintop turunculuanne 29 aylığız ☺️tipi ben ama mimikleri aynı baba. İlla ki benziyor bir şekilde
Mircet turunculuanne evet bakışları göz kırpışları bile aynı😂 geri kalan herşeyi ben 😂 ama kaynanama göre herşeyi oğlu 😂 görümcemle alakası yok ya da görümceme benzetir
turunculuanne -erCansu- aynen ben de aynısını düşünüyorum, ben ve kardeşim de buna örneğiz hatta 😁 bekliyorum fotonuzu☺️
turunculuanne Mircet kızımın da geri kalan her şeyi ben ama yine de bu bir şey ifade etmiyor😁 gözlerden dolayı her gören aynı babasına benzemiş git gide diyor