Meryycan Kuzenimin bi lafı var cok hosuma gitmişti ilk bebek babaya benzer cunku eşler arasındaki aşk tazedir anne kocaya askla baktigindan kacinilmaz babaya benzer 2. Bebeğe kadar aşk tükendiği için oda anneye benzer demisti😂
-erCansu- turunculuanne ben direk eşimin ikizini dogurmusum 🤣🤣 bulabilirsem atarım bende ilklerin babaya ikincilerinde anneye benzediğini düşünüyorum 🤣
turunculuanne -erCansu- aynen ben de aynısını düşünüyorum, ben ve kardeşim de buna örneğiz hatta 😁 bekliyorum fotonuzu☺️
Epifenomen-gkc turunculuanne burna kadar eşim, ağız ve çene kendi babam olarak kopyalanmış bebeğim var 🤭 ama arkadaşımın kızı aynı kendisi
Sakinee turunculuanne ebeler sağlıkocagındakiler sokaktakiler markettekiler akrabalar eşim ve ben dahil herkes iki çoçuğunda aynı ben olduğunu düşünüyoruz 😂😂
Aselbade turunculuanne benim kizimsa dogdugunda bana cok benziyodu buyudukce degisiyo simdi ayni babasi 😂valla bende gecen gun kendi kendime her bebek babasinami benziyo yoksa benmi benzetiyorum diyodum 😂😂
sutkokusu turunculuanne kızımın göz ve kaş yapısı anneme benziyor babasına benzeyen hiç bir tarafı yok benim bebekliğimin kopyası ama gören anneme benzetiyor bende göz ve kaş olayına katılıyorum o yüzden
turunculuanne Busraata ya aynen illa ki iki tarafın karışımı ama göze çarpan taraflar hep babadan alınıyor sanki, ben ilk bakışta hep babalara benzetiyorum valla kız erkek farketmez 😁
Aysenes turunculuanne hık demiş burnundan düşmüş.🤣 aynı babası annem diyor burun delikleri sana benziyorr.🤦♀️
Birtosbagannesi_35 turunculuanne vallaha uyuma şekli falan aynı aynı bari o benzeseydi tipi huyu herşeyi babası bend e gram almamış çocuk 😂😂😂😂😂😂😂
turunculuanne Birtosbagannesi_35 ya erkekse yine kabul edilebilir de kız çocuğu aşırı babaya benzeyince bi değişik oluyor 😂😂
MayneymisAltintop turunculuanne 29 aylığız ☺️tipi ben ama mimikleri aynı baba. İlla ki benziyor bir şekilde