NeslihanBusra Hanımlar geçen cuma mesaj geldi yattı çekebilirsiniz diye, ptt gittim yatmamış dediler. Hala yatmamış basına gelen var mı, yatmadıysa mesaj niye geldi
smsmzyc NeslihanBusra Bana da mesaj gelmesine rağmen ptt ödeme açılmamış dedi ve parayı alamadım. Başvuruyu yaptığım yer 20 nisan da alabilirsiniz demişti bende tekrar o tarihte gitmeyi düşünüyorum. 😉
Frknbtl Merhaba bana da aynı şekilde Cuma günü msj geldi gittik bi gün sonra parayı çekebilirsiniz dediler Salı günü tekrar gitmeme rağmen para yatmamış dediler ama farklı postahanelere gittim genel olarak bi sorun olduğunu Türkiye genelinde ödeme yapılamadığını söylediler bugün tekrar ilk gittiğim postahaneye gidip bilgi alıcam eğer daha ayrıntılı bi bilgi verirlerse burdan da size yazarım
Kirpisacinannesi Frknbtl banada cuma günü mesaj geldi ödemeye açılmamış diyorlar nisanın 25inde diyorlar bilgi alırsanız bizede. Verir misiniz
Perikizim Bende de ayni sekilde oldu. Bosuna devamli gitmeyin suan e devlette dogum parasi diye sorguladiginizda odeme asamasinda diyor yattigginda bankaaya aktarildi yazcakmis. Sacma olan sey niye yatti diye mesaj geliyor cocuklu halimizle soguk havada cikiyoruz yine sacma isler
NeslihanBusra Perikizim aynen öyle o gün çocukla gittim yok, 2 gün sonra gel dedi eşim gitti yine yok
Frknbtl Perikizim madem öyle gitmeyelim boşuna dediğiniz gibi çocukla çektiğimiz çile yani 😒madem yatmadı niye insanları uğraştırırlar anlamam sağolun bilgi verdiğiniz için
Frknbtl Kirpisacinannesi Kirpisacinannesi gidicektim bugün ama perikizim adlı üyenin yazdığı mesaja göre bankaya aktarıldı yazması gerekiyormuş e devlet sitesinde o yüzden bidaha bidaha gitmenin gereği olmadığını düşünüyorum ama bilmiyorum 🤷🏻♀️
mavisinannesi17 NeslihanBusra bana da oldu geçen gün gittim yatmama nedeni sskyla ptt arasında bi anlaşmazlık olmuş parayı yatırmamışlar kadın bu hafta içinde yatar kesin dedi bugün bidaha gidicem bakalım