Frknbtl Perikizim madem öyle gitmeyelim boşuna dediğiniz gibi çocukla çektiğimiz çile yani 😒madem yatmadı niye insanları uğraştırırlar anlamam sağolun bilgi verdiğiniz için
Frknbtl Kirpisacinannesi Kirpisacinannesi gidicektim bugün ama perikizim adlı üyenin yazdığı mesaja göre bankaya aktarıldı yazması gerekiyormuş e devlet sitesinde o yüzden bidaha bidaha gitmenin gereği olmadığını düşünüyorum ama bilmiyorum 🤷🏻♀️
mavisinannesi17 NeslihanBusra bana da oldu geçen gün gittim yatmama nedeni sskyla ptt arasında bi anlaşmazlık olmuş parayı yatırmamışlar kadın bu hafta içinde yatar kesin dedi bugün bidaha gidicem bakalım
Alazcns NeslihanBusra evet bana da mesaj geldi cuma.gunu para aktarilmamis denildi. Başvuru yaptığım yer 20 nisandan sonra alabilirsiniz demisti 21 nisanda gideceğim
Birsel Merhaba kızlar aynı Durumu yaşadığım için yazıyorum bana da Cuma günü PTT den mesaj geldi paranızı çekebilirsiniz diye ama Pazartesi gittim çekemedim para yattıktan 3 gün sonra çekebiliyoruz 3 gün geçmesi gerekiyor