Thesra Asli32 Basenler için termal tayt mevcut benim basenlerim olmadığı için bende sorun teşkil etmedi sizde varsa ve çıkacağını düşünüyorsanız tayt almanızda fayda olucaktır diye düşünüyorum☺️
AnyelaMom Erfatbul 170 tl satıyorum yalnızca 16 gün kullandım temizdir hızla kilo verdiğim için korsenin etkiside hızlı oldu. S beden alacağım.
Erfatbul AnyelaMom ben doğuma 81 kilo ile girdim şuan 74 kiloyum basenlerim ve göbeğim çok kötü duruyo etkisi oluyo mu acaba
reinamm Tky58 hayırlı olsun kuzum. Güle güle kullan. Azck sporla destekle bol su iç sen bile inanamayacaksın:) ben 10 saat çıkarmıyordum sende özen göster 8-10 saat tak mutlaka
Tky58 reinamm takıcam valla bugün izinliyim şimdiden taktım sürekli tutmaya çalışcam gidecek bu göbek çok teşekkür ederim tekrardan☺️❤️
Purple Thesra tmm tesekkr edrm bnim o kisim zayfta ameliyatn hemen ustu gobek cok sezarynden o kismi cok sikmaz mi acaba
Tky58 Thesra 74 cm den 71 e indimmmmm☺️♥️ Ama sürekli takamadım arada takmadığım günler oldu🙄 Demekki düzenli taksam çok kısa sürecek ama takamıyorum😕
Purple Tky58 bu yamuna sadece eczanede mi satiliyo ?? Mesela ozel bi yere gderkn flan elbisenin altndan giysem belli oluyor mu elbseden