Thesra Kalp Yani sırt bölgesinde yağlanma ve kilonuz var ise eğer tabiki de askılı olanı tercih etmelisiniz ama yoksa normal olanı albilirsiniz🌸
AnyelaMom Zeyno_mehmet 67 kiloyla takmaya başladım fakat kilo önemli değil bel ölçünüze göre kullanmanız gerek.
Rumeysilam Bebeggimm Benim oldu açıkçası. Kaç para verdim ama o bahsettiğiniz bükülme olayı gayette oluyor. Hatta birazda esnediğini düşünüyorum 👍🏻
Bebeggimm Rumeysilam dimi ya bide almadan önce bükülmez diyorlar ben emzirmeden mi kaynaklı acaba diyordum ama bak sizde de olmuş. Peki incelme oldu mi sizde
Eylul2018 Rumeysilam bende de var balenleri katlanıyor bi tanesi de kırıldı malesef ama incelttiği doğru
Rumeysilam Bebeggimm Öyle aman aman fark görmedim açıkçası😁 ama takmaya ara verdim belkide tam daydasını görecekken bıraktım bilmiyorum🙄😬
Annesininprensesi Bebeggimm bükülme bende de oluyor oturunca falan yanlardan katlanma falan değil ama önden bükülüyor ve rahatsız oluyorum 🤷♀️
reinamm Tky58 rica ederim🥰 bi de bu büzülme olayına açıklık getireyim. 2-3 ay kullandım evet büzüldü ama bir de ne göreyim, onca zaman ters takmışm ahahahhaha
Rumeysilam Kalp Aynen öyle. Herkesin içinde takamazdın üçgen vücut gibi oluyorsun omuzlar genişliyor falan😅 bide emzirdiğimiz için malum göğüsler büyük ve o yukarı kaldırma durumundan dolayı bayağı göze çarpıyor. Ben sadece evde kullanıyorum bu yüzden😊
Tky58 reinamm yok karnı sarandan istedim diğeriyle boğulurum dedim iç çamaşırı bile takarken sıkılıyorum çünkü☺️
reinamm Tky58 çünkü çok kilolu değilim ona rağmen korseyi taktığımda fışkırmıştı yanlardan. Bi dahakine askılı alıcam😅
Annesininprensesi reinamm bende askısız aldım sırtımdan taşıyor burada bir arkadaşla konuşmuştuk o askılı almış ve hiç rahat edemiyorum dışarıda kesinlikle kullanamıyorum haraket edemiyorum yazmıştı bende askısız aldığım için sevinmiştim
Annesininprensesi Tky58 ben aldım çok düzenli olmasa da kullanıyorum biraz farketti gibi 1 haftalık takma sonucu göbeğimde küçülme oldu spor falan da yapmadım zaten baya terletiyor benim kızım da 7 aylık almanızı öneririm anında 3 beden küçültüyor 👍🏻
Tky58 Annesininprensesi aldım valla sizler böyle söyledikce daha da heveslendim şuan gelmesini bekliyorum kargocu dağıtıyo🤣çokkkkk teşekkür ederim☺️