Tky58 Annesininprensesi aldım valla sizler böyle söyledikce daha da heveslendim şuan gelmesini bekliyorum kargocu dağıtıyo🤣çokkkkk teşekkür ederim☺️
Minnakbebis Tky58 faydasını gördünmü canım? Benim kızım şuan 5 aylık alsam ise yararmı acaba ? Bide askilimi aldın?
DrkcBusraAlya Bende sezeryan Doğum yaptım benim korsem basen kalçayı da kapsıyor 20 gün oldu geçen gün giydim çok zorladı biraz daha beklemeli miyim ?
Tky58 @Thesra @reinamm @Annesininprensesi Veee korsem geldi taktım 🤣🥰 Umarım benim de belim sizler gibi incelir tek sorunum o çünkü😍😌😎 Hepinize çok teşekkür ederim☺️
reinamm Tky58 hayırlı olsun kuzum. Güle güle kullan. Azck sporla destekle bol su iç sen bile inanamayacaksın:) ben 10 saat çıkarmıyordum sende özen göster 8-10 saat tak mutlaka
Tky58 Thesra yazıcam ama işten dolayı biraz düzensiz olcak kullanımım üniformalı olduğum için sürekli giyemicem akşamları artık ☺️
Tky58 Thesra 74 cm den 71 e indimmmmm☺️♥️ Ama sürekli takamadım arada takmadığım günler oldu🙄 Demekki düzenli taksam çok kısa sürecek ama takamıyorum😕
Tky58 Thesra ben hergün duyarlı kapıdan geçiyorum yüzükle bile gecmesi zor bi kapı ☺️memurum da söylemiyim şimdi hoş bi iş değil bizimki☺️
Eylul2018 Rumeysilam bende de var balenleri katlanıyor bi tanesi de kırıldı malesef ama incelttiği doğru