Cocuklarim35 GokturkAlp karşı değilim başkasının temizlemesine çünkü kreşe de gönderdim orada bezleniyordu mecburiyetten degisiyorlardi yani çalışan anneler ne yapacak birazda bu açıdan düşünün ıslak mendille olabilir tabiki yıkamayı da öğreteyim ıslak mendille temizlemeyi de çünkü mecbur göndereceğim.
Cocuklarim35 Pamukyanakasaf ay insalalh ne güzel dediniz hemen başlıyorum öğretmeye 😄inşallah çabuk kavrar banyoda da aslında kendisine yikatiyorum pipisini poposunu lifle belki hemen öğrenir inşallah 🤲💐
teachersrn Cocuklarim35 oğlum 39 aylık ama sistemde yaşı kayıt olmaya uygun değildir diyor. Önce 5 yer kalırsa 4 yaşı alıyorlar 3 yaşı almıyoruz demişlerdi, arkadaşımın kızı için görüşmüştük devlet anaokulu ile. Böyle bilgi alınca özel kreşe kaydettirdim ben
Eob Cocuklarim35 genelde ıslak mendille temizleniyor. Taharet aldırmıyor. Islak mendille temizlemeyi öğretip akşamları eve gelince yıkanabilir. Yapabilecek düzeye gelince de kendi başına halledecektir. Genelde çok olumsuz bakılıyor ıslak mendile ama bezli dönemde de kullandığımız bir şey. Tabi ki yıkaması daha iyi ama bu da kötü değil.
Cocuklarim35 teachersrn bazı yerlerde değişik mi? Acaba sistem bize 36 ay dediler tuvalet eğitimini tamamlaması gerekiyor dediler yarım gün alıyorlar mis almadiklari için kreşe göndermiştim bende
Pamukyanakasaf Öğrenci kayıt sayısına göre değişir. Kontenjan sınırlıdır. 5 yaş dolunca yer kalırsa 4 yaş açılır. 4 yaş dolunca da yine yer kalırsa 3 yaş açılır. Sınıf sayısına bağlıdır. Öncelik 5 yaştır.
teachersrn Pamukyanakasaf biz de böyle bilgi aldık ama 3 yaşa gelmesi mümkün değil dediler. Gelir miydi acaba açıkta kalmayalım diye erken kayıt yaptırdık ücret de verdik. Şu an kafam karıştı.