kaymakliekmekkadayifi pandemibebegi evet bende ondan suphelendim cisi bezde kokmuyo ama sonucta cocuk cisini yapıyor ve belli bi sure bezle birlikte vucuduna temas ediyor diye dusundum
kaymakliekmekkadayifi Ummuscetinkaya nasil bi koku vardi tarif edebileceginiz birsey mi birde bizim muayenede oyle bir durumdan hic bahsetmedi doktor sadece enfeksiyondan suphelendi oda cok sukur temiz cikti
Ummuscetinkaya kaymakliekmekkadayifi yani bahsedeyim ama ekşimiş peynir gibi ne bileyim çok ağır değil ama rahatsız edici bir kokuydu, doktorumuz her muayenede kontrol eder genital bölgesini direk kokladı mantar başlamış hemen ilaçları alalım ilerlemesin dedi ve ilaçları kullandıktan sonra geçti
3children1mom kaymakliekmekkadayifi Canım senin su tüketme aralığın nasıl yani az su mu tüketirsin. Cisi azsa ve ya koyu ise sıvı fazla almıyor demektir. Enfeksiyon da yok diyorsun havalar sıcak malum arada su verebilirsin sakıncası olmaz🖐🏻
kaymakliekmekkadayifi 3children1mom ben aklima geldikce su iciyorum aslinda ama sicaklardan dolayi bayada su kaybediyorum. Doktorumuzda k sekilde soyledi artik buyudu ne kadar ilk 6 ay anne sutu desekte bu sicaklarda cocuklar susuyor su ihtyacini sutle karşılamak zor oluyor karninj tam doyurduktan sonra su verebilirsin dedi bende o sekilde yapmaya basladim :)
Defneninannesi1108 kaymakliekmekkadayifi o kokuyu bi ara bende aldim afedersiniz bozuk balik gibi et gibii keskinn egilip kokladim yani vajinadan belliydi ama kizimin herhangi bi enf. Belirtisi yoktu cok su icer hatta neyse daha da almadim koku. Arastirdim hormonal olabilecegi normal akinti vajina kokusu vs yaziyordu.
Miroley Belki pudra filan kullanıyorsanız ve terliyorsa o yapmış olabilir bir ara bende o kokuyu aldım pudra kullanıyordum o ara onu bırakınca kesildi zaten artık her gün banyo yaptırıyorum 🤗
kaymakliekmekkadayifi Miroley yok kuzum ya pudra kullanmiyorum ben sadece pisik kremi onu da devamli surmuyorum artik gun icinde ara ara. Hergun banyoda yaptırıyorum aslinda
Morlahana Birincisi doktor oranın kendine has bir yapısı olduğunu iç kısımların aşırı temizlenmesinin enfeksiyon sebebi olduğunu söyledi. ikinci olarak, sonuçta çiş ya da kaka yapınca lavaboda duru suyla yıkıyoruz kimyasal surmedigimiz için elbet kokacak
kaymakliekmekkadayifi Ummuscetinkaya ay nerdeymis o kadar dikkatli doktor :) bizimki anca boy kilo olcuyo😂😂😂
Ummuscetinkaya kaymakliekmekkadayifi hahah bizim doktorumuz bir tanedir ya. Gece bile bir şey olduğunda arar iyi misiniz diye. Eskişehir gürlife hastanesine geçti o nereye biz oraya gidiyoruz. 6. Hastalığı felan telefonla söyledi bize boy kiloya takılmıyor. Şimdi 2 yaş için bizi yönlendireceği okul var ya oraya gideceğiz zeka gelişimini desteklemek için