kaymakliekmekkadayifi Ummuscetinkaya ayy ne guzel valla keske butun doktorlar boyle ilgili olsa :) birde qcaba mantar dendikten sonra nasil bi tedavin uyguladı?
Ummuscetinkaya kaymakliekmekkadayifi olabildiğince bezsiz gezdik hava aldı hep, iki tane krem verdi onları kullandık. Ve sürekli yıkadık
kaymakliekmekkadayifi Minigimm2020 yok asla bulamadim sebebini. Bez degistirdim tahlil yaptik yok yani hala koku var bazen azalıyor bazen çoğalıyor
Minigimm2020 kaymakliekmekkadayifi nomrl ozaman test falan yaptıysanız . Bende yarin goturcegim xok rahatsiz edici bi koku gekiyo idrarida cok keskin degisik anlamadim
Mamaaaaa Minigimm2020 bizde de keskin bir koku var daha önce enf. Geçirmiştik ama, sizin sonuç ne olmuştu acaba?
kaymakliekmekkadayifi Hawaxx yabi su an 5.5 aylik ve o kokuyu aldigimdan beri su iciriyorum aslinda baya baya iciyo hemde
AyseninAnnesiiii kaymakliekmekkadayifi merhaba suan aynı sorunu yaşıyorum sebebi neydi nasıl bi kokuydu acaba ve gecti mi
Buselgn kaymakliekmekkadayifi yani her vajinanın kendine has bir kokusu vardır osuruk gibi düşün herkesin osuruğu kendine güzel kokar 😀
Esraaa55 kaymakliekmekkadayifi bezını cok sık degıstırmıyosanız koku yapabılıyor cnku bnm kızımında gündüzleri degıl ama gecekı yaptıgı çiş kokuyo gece cok sık degıstırmedıgım için