Teemo07 pandemibebegi bebegime degil de bende var. Sonradan cıktı göbeğim de. Öncesinde bendi sonra yavas yavas ben kuculdu. Simdi dediginiz gibi mat beyaz bir renk.. Doktor pigment kaybı demişti..
Rikaa pandemibebegi doktor Sadiye Keskin. Tedavi edilemeyen egzamalari bile tedavi etti. Sorunun kaynagini dinleyerek buldu. Birkac kisi gittik memnun kaldik hepimiz. Bir gostermenizde yarar var. Biz de bir sey oldugunda en az 3 doktora gideriz. Cok gecmis olsun.
pandemibebegi Dorukmustafa Ya çok üzüldüm Allah şifa versin . Tedavisi olan birşey mi? 😣 Neden dolayı nöroloji ye gitmiştiniz siz beyaz lekelerden dolayı mı? Anne kalbigerçekten hiç mutlu olamıyorum böyle birşeyse diye
Teemo07 pandemibebegi yok, ben kücüldü leke kaldı. Şöyle deyim ben yoktu önceden, kendiliğinden oluştu o büyüdü, sonra ben kücülmeye basladı ama büyüdüğü kadar beyaz leke kaldı.
Gokcehanim 2 aylikken fark ettm kizmn karnnda 3 tane 1 lira boyuynda beyaz leke var hamileykn bnm cenendede 2 leke olustu docent o isikla bakti bnmki vitikigo Kiziminkine degil gibi dedi Bana kortizonlu 2 krem verdi pek gecmedi 10ay oldu bir daha gidemedim :(
pandemibebegi Gokcehanim Ya inan çok üzüldüm inşallah geçer . Kızınınki nasıl peki tarif edebilir misin ? Kaç tane? Neresinde var böyle açık beyaz mı rakı beyazı gibi mi? Bir de niye emin konuşamıyorlar ona çok gıcık oluyorum☹️
Gokcehanim Dorukmustafa kac aylik ne gibi belirtilerle gittiniz 2aylikkn fark ettm cildiye vitiligo dgl gb dedi wood isigyla bakti su an 1yasa gircek herseyi normal de
angelgirlSs pandemibebegi bizde ki cilt üzerinde çıkıntılık şeklinde değildi canım mantar olabilir diye düşünüyorum görsem tanırım ama mantarı çok mücadele ettim çünkü mantarla
Yahmir pandemibebegi tabiki hastalık iyi bir şey değil ama vitiligo olsa bile buna üzülmek yerine çocuğunuz büyüdüğü zaman ona psikolojik olarak destek olmalısınız. Vitiligo kötü bir şey değil riskli olmadığı sürece tabiki. size manken Chantelle Brown-Young u örnek verebilirim. Gerçekten hayran duyuyorum o kadına vitiligo olmasına rağmen kendiyle bu kadar barışık olduğu için ve çok güzel. O yüzden eğer öyle bir ihtimal olsa bile lütfen negatif düşünmeyin 🙏🏼
pandemibebegi Yahmir Çok haklısınız güçlü durmalı pozitif olmalıyım ki öyle bişey olsa bile negatiflikten etkileniyormuş hastalık. Ama yine de üzülmeden edemiyorum bebeğim için inşallah değildir diye dua ediyorum. Hiç olmasın isterim tabi ☹️ bir tane manken biliyorum o şekilde odur heralde ben de çok takdir ettim açıkçası. Ama keşke hiçbir bebeğe hastalık uğramasa çok küçük çok masumlar 😢
pandemibebegi Gokcehanim peki ışıkla baktığında sen de gördün değil mi o şekerli yerler ışıkla belli oluyordu değil mi kontrast oluyordu yani?