Utkucan Demirac19 AHOAREL yazıp 81190 a da yollayabilirsiniz 5 Euro oluyor hesabada atabilirsiniz direk
Utkucan Demirac19 çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun sizden orada Arel in sesini duyurabilirseniz ayrıca çok mutlu olurum🤗🤗🤲
Utkucan Sibls gerçekten her izlediğimde ağlıyorum anne güç bela toplamaya çalışıyor bir başına kimsesi yok
Elf-Ars Utkucan Bitanem benim Rabb im acilarini dindirsin seni anneciğim babacığım bağışlasın inşallah
Pandayavrusu28 Utkucan yemin ederim ağlamaktan gözlerim şişti kıyamam ben sana seni veren Allah’a kurban olayım bu nasıl bı çaresizlik Allah’ım nolursun yardım eyle annesinin sözleri yüreğimi parcaladi onun bakışları zaten anlatiyo nasıl acj çektiğini 😭😔😔😢😢
Utkucan Pandayavrusu28 öyle gerçekten öyle ne olur imkanınız varsa 5 lira bile olsa destek olun Instagram hesabında tüm bilgileri mevcut çevrenize duyurun yakın çevrenizden toplayın ama bu çocuğu bir şekilde tedavisi için gönderelim annesi evlat acısıyla yanmasın bu çocuğun ölümünü izlemekle kalmayalım
pitircik2019 Utkucan şükürler olsun destek olmak nasip oldu , aylardır sürekli yardım etmeye çalışıyorum ama devlet bu konu da el atmalı. Nedense atmıyor. Herşeye para var , her yere para var sma gelince ses seda yok 😔
Utkucan pitircik2019 Allah razı olsun sizden malesef destek göremiyorlar Dubai Amerika Macaristan gibi ülkelerde ilaç var tedavisi var ama biz nedense duyarsız kaldık bu konuya yalnız bıraktık bu çocukları
pitircik2019 Utkucan cümlemizden inşallah 🙏 umarım birgün çok gec olmadan bu bebeklere de sıra gelir. Artık videolarını izlemeye yüreğim el vermiyor. 😔
Utkucan Kelebek1407 inşallah toplantıda burda bangır bangır paylaşım yapıcam Arel ilacını aldı sağlığına kavuştu diye🤗🤗
Kelebek1407 Utkucan inşallah Allahim lütfen sen duy bu minik yavrumuzun sesini, hayırlı haber için dua eden herkesin sesini… şuan o kadar kötüyüm ki göz yaşlarımı durduramıyorum. Rabbim yardımcısı olsun inşallah😪
Kelebek1407 Utkucan Az once eşim geldi yanıma, ağladığımı gördü sordu ne oldu diye anlattim. Koca yürekli eşim bizde destek olalım mı dememle yüklü miktarda destek çıktı. Keşke hepsi elimizden gelebilseydi de yardımcı olabilseydik o kadar üzgünüm ki mahvoldum kuzuya😪😪😪😪😭😭😭😭🥱
Canparem1453 Utkucan suanda eft yaptum umarim kurtulur bebegimiz.cok ama cok uzuldum.rabbim yar ve yardimicisi olsun
Utkucan Canparem1453 Allah razı olsun gerçekten çok sevindim duyarlı olan birilerini görmek çok güzel inşallah çok kısa bir sürede toplanacak bu para hep umut doluyuz🤲🤲💕