Kelebek1407 Utkucan inşallah Allahim lütfen sen duy bu minik yavrumuzun sesini, hayırlı haber için dua eden herkesin sesini… şuan o kadar kötüyüm ki göz yaşlarımı durduramıyorum. Rabbim yardımcısı olsun inşallah😪
[silindi] Utkucan bu çocuğa bir şey olursa yardım edemeyen değil bak görüp de kayıtsız kalan kim olursa olsun bu dünya da da öbür dünyada da bu bebeğin ahı bırakmasın. Ya bir gün et yemem kıyma yemem ölmem ya. Çocuğa gönderirim.
Utkucan [silindi] Amin inşallah zaten duyarsız kalanlara hele hele durumu çok iyi olup şu çocuğa el uzatmayanların yakasında olacak bu bebeklerin eli öbür dünyada
Aybersa Sibls malesef ki öyle herkesin kampanyası tutuyor ,bu yavrucağın ki bir türlü istenen miktara gelemedi😔
Sibls Aybersa inşallah el birliği ile başaracağız 🙏 ben çevreme yardım ettiricem sonuç alırız umarım dilden dile dolaşacak
Utkucan Canparem1453 1.823,500 Euro İlaç tutarı 419.405 Euro toplandı tek dozluk bir ilaç ilacı bir seferlik alacak ve bir gen var o aktifleşecek kas kaybı ortadan kalkacak aslında bu kadar kolay
[silindi] Utkucan zaten o durumu çok iyi olanlar değil mi dünyayı bu hale getirenler garibana oluyor olan.
Utkucan Canparem1453 evet hatta size bu ilacı alan ada isimli bir bebek var onun videosunu paylaşıyorum değişim tam böyle ve bu çocuk ilacı daha yeni aldı iyileşme çok çok hızlı https://www.instagram.com/reel/CQyByMCpGb9/?utm_medium=copy_link
Mercimek26 Yavrum benim ya şimdi gördüm profilini inceledim içim parçalandı salya sümük ağlıyorum. Allahım inşallah bir an önce toplanır para. Yavrum bir an önce sağlığına kavuşur. Elimden geldiği kadar bende gönderiyorum şimdi.
Demirac19 Mercimek26 bende maf oldum o yavrunun masum üzgün bakışına 😭 kendi yavrum gözümün önüne geliyor o anneyi düşünemiyorum Ya Rabbim kimseyi evladıyla sınama 🤲
Utkucan Mercimek26 Allah razı olsun sizden inanın öyle mutlu oldum ki desteğinize inşallah ilacına kavuşacak Arel bu zor zamanları sizler sayesinde atlatacak rabbim sizin evlatlarımıza sağlıklı bir ömür versin Arel in sesini çevrenizede duyurursanız çok sevinirim🤗🤗💕🤲
Utkucan Demirac19 işte o kadıncağızın gözyaşı dinmedi bir türlü eşi hiçbir şekilde destek olmuyor maddi ve manevi çocukla hiçbir şekilde ilgilenmiyor
Mercimek26 Demirac19 amin. Kızım 5 gün kakasını yapamadı. O ıkınıp ağladıkça ben kahroldum. O anneyi düşünemiyorum bile. Allahım tez zamanda şifasını verir inşallah.