Utkucan 2lokum_moms birçok bebeğin kampanyasi tamamlandı ilacı aldılar ve iyileşiyorlar inşallah Arelinde tamamlanacak minicik haliyle kocaman bir savaş veriyor
Utkucan Balbebek_Egemen Allah razı olsun sizden rabbim sizin bebeğinize sağlıklı bir ömür nasip etsin🤲🤲💕
Balbebek_Egemen 2lokum_moms inşallah iyi haberlerini duyucaksak Allah’ın ve yardım severlerin sayesinde
Utkucan Momkids inşallah Arel savaşmayı bırakmıyor bizlerde bu ilaç için para toplamayı bırakmıycaz inşallah toplanacak duyurabileceğiniz kimseler varsa lütfen duyurun
Aybersa Sibls malesef ki öyle herkesin kampanyası tutuyor ,bu yavrucağın ki bir türlü istenen miktara gelemedi😔
Sibls Utkucan cümlemizden her ay 1 bebeğe bir miktar yatıracak olursak bütün bebeklerimiz kurtulur devlet birşey yapmıyor ölmesin yavrularımız yeter artık🥺
Utkucan Demirac19 YURTDIŞI BAĞIŞ HESABI Zahlungsempfänger: ASYA Hilfsorganisation e.V. IBAN: DE62 4306 0967 1204 4131 03 BIC : GENODEM1GLS Verwendungszweck : Spende Arel Özbey şu şekilde bilgi sayfalarında mevcut
BademsMam Utkucan 15 inden sonra yardımcı olacağım inşallah 😓 Rabbim bir an önce bütün bebeklere şifa versin inşallah 🙏
Demirac19 Utkucan şimdi videoyu izledim kuzum benim yavrum 😭😭😭 Ya Rabbim yardım et iyileşsin yavru annesine bağışla 🤲
Utkucan Demirac19 AHOAREL yazıp 81190 a da yollayabilirsiniz 5 Euro oluyor hesabada atabilirsiniz direk
Utkucan Sibls gerçekten her izlediğimde ağlıyorum anne güç bela toplamaya çalışıyor bir başına kimsesi yok
Feyzaness Güzel yavrum benim kıyamam . Rabbim şifa versin bende biraz yardım ettim , insallah yine edeceğim . Allah sizden razı olsun
Utkucan Demirac19 çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun sizden orada Arel in sesini duyurabilirseniz ayrıca çok mutlu olurum🤗🤗🤲