omevrn Destina alalım o zaman en iyisi solgar dye duydum ben de diğerleri şekerli su gibiymiş çok kilo aldırıyormuş
Destina omevrn diğerleri de mi varmış bilmiyordum bunu bana arkadaşım önermişti çocuk doktoruma sordum ooo iç iç dedi kendisi Prof çok güvenirim doktorumuza öyle deyince güvendim.
Seheryvz Destina mrb solgarın bi yan etkisi vs oldumu acaba ben burda süt arttırdığını cok okudum ve aldım dün. Bugünde doktoruma gösterdim pek önermiyoruz bunları dedi tereddütte kaldım acıkcası sütümde az 🙄
Destina Dami arkadaşım önermişti doktoruma sordum kullan kullan dedi. Ben kilo almadım hatta kilo verdim bünye meselesi olabilir
Destina EdAli yok ne demek aklınıza takılan sorabilirsiniz. İlk 2 tane içtim göğüslerim taşlaştı ben mastit olmuştum zaten. Şimdi tek içiyorum arada 2 içiyorum nadir oda. 6 taneye kadar içilebiliyor sütünüze göre bebeğin emişine göre ayarlarsınız🤗
ZeynepAdam EdAli bilmiyorum dogrusu ben 3 4 ayllikken basladim 7 ay olunca ek gida ile yeterli oldu sutum biraktim
Gokbayes2018 Destina cabım sadece sabahı içiyorsun kullanımı anlatırmısın, gunde kaç kez alıyıshn aç tok
Destina Gokbayes2018 evet sabahları kahvaltı öncesi süt oranınıza göre 6 taneye kadar içiliyor. Sütüm vardı yetmiyordu 2 tane içtim sütüm fazla oldu göğüslerim taşlaştı 1 e düşürdüm