Destina EdAli yok ne demek aklınıza takılan sorabilirsiniz. İlk 2 tane içtim göğüslerim taşlaştı ben mastit olmuştum zaten. Şimdi tek içiyorum arada 2 içiyorum nadir oda. 6 taneye kadar içilebiliyor sütünüze göre bebeğin emişine göre ayarlarsınız🤗
Gokbayes2018 Destina cabım sadece sabahı içiyorsun kullanımı anlatırmısın, gunde kaç kez alıyıshn aç tok
Destina Gokbayes2018 evet sabahları kahvaltı öncesi süt oranınıza göre 6 taneye kadar içiliyor. Sütüm vardı yetmiyordu 2 tane içtim sütüm fazla oldu göğüslerim taşlaştı 1 e düşürdüm
Seheryvz Destina mrb solgarın bi yan etkisi vs oldumu acaba ben burda süt arttırdığını cok okudum ve aldım dün. Bugünde doktoruma gösterdim pek önermiyoruz bunları dedi tereddütte kaldım acıkcası sütümde az 🙄
Destina Seheryvz yok bi yan etkisi olmadı. Kullanan tanıdıklarım da var. Doktoruma ben sorduğumda kullan kullan sütün kaliteli olur dedi. Hatta bebeğim büyüdü 4 ay 27 günlük sütüm yetmiyor hapı 3 e çıkardım gayet yetiyor. Oğlumda persentili deldi geçti 😂doktorunuz neden önermiyor onu sordunuz mu? Bişey diyemem sizin kararınız 🤷♀️
Tidal Bende 1 haftadır kullanıyorum. Ben de henüz sütü çok arttırmadı ama kalitesini artırdı diye düşünüyroum. Bebeğimin daha iyi doyduğunu düşünüyorum. Bu arada bebeğim 6 ay 3 günlük ben günde 3 kez 2 şer tablet alıyorum.
R_y_M Bende bu ürünü kadın Doğum doktorumun tavsiyesi ile aldım fakat kullanmadım neden bilmiyorum ama niye kullanmamısım ki 😋 sanırım bünyeme bir şey yapar diye felan çok evhamlıyımdır
Seheryvz R_y_M bende evhamlıyım yaa baya iyi yorumlar okuyup aldım ama doktor pek önermiyoruz sen bilirsin vs gibi konuştu bende ondan arada kaldım