Karel10 Herkesebihalleyoluyo bizi ilgilendiren tarafi yardım etmesi. İstediği kadar medyada gosteris yapmaları inanın benim umurumda değil. Yeterki iş görsünler modundayim artik. Bu bebeklerin yardıma ihtiyacı var ve en azından hayran kitlelerine ulaşarak ön ayak oluyorlar. Tabi olmak isteyen…. umursamayan da umursamıyor. .neyse bizim Arelin sesini duyurmamız gerekiyor. Ünlüleri tartışmayalım bosverin.
Biroglanannesii6 Karel10 allahım ona şifalar versin . Dualarım bütün kalbimle onunla … gönderdim ama ne kadar fayda eder bilmiyorum . Allah kimseyi evladıyla sınamasın .
Utkucan Biroglanannesii6 Allah sizden razı olsun öyle büyük bir fayda eder ki inanın tutarın önemi yok yeterli sürekli olsun çevrenizede areli tanıtır mısınız ailenizde falan yardım yapmak isteyen olur belki yönlendirir misiniz çok seviniriz
Biroglanannesii6 Utkucan postu görünce direk attım wp duruma annemle ablamda az da olsa bi destek olurlar zaten instagrama da atıcam şimdi ne kadar çok dağılırsa o kadar ilaca kavuşması yakınlaşır .
Utkucan Azrasultan sanırım gönüllülerin grubu var birde canlı yayına yapılan etiketlemeler görülmüyor dediler yorumlara yapmak lazım
Utkucan Biroglanannesii6 Allah bin kere razı olsun gerçekten duyarsız kalmadığınız için çok ama çok teşekkür ediyorum 🙏💕