Karel10 Furkim az önce babama gösterirken bebekleri ağladım yine. Hergun Arel başta olmak üzere bu bebeklere kahroluyorum 😔 içim hiç rahat değil. Yetemiyorum
Karel10 Furkim az önce babama gösterirken bebekleri ağladım yine. Hergun Arel başta olmak üzere bu bebeklere kahroluyorum 😔 içim hiç rahat değil. Yetemiyorum
Mrvkl14 Karel10 arelin ismini görünce çok mutlu oldum instagramdan takip ettiğim bir bebek lütfen duyarlı olalım arkadaslar sürekli canlı yayınlar var katılıp destek olalım ufak bir desteğiniz size nasıl geri dönecek bilemezsiniz…
Karel10 Mrvkl14 çok teşekkürler desteginiz için. Burda bize katılıp annelerimizi hareketlendirmeniz bizi mutlu edecek ❤🙏🏻
Karel10 2lokum_moms zaten “verdiğin senindir”. Cok severim bu sözü. 5-10-20-50-100-250 …. kimin neye gücü yetiyorsa 🙏🏻❤
Karel10 2lokum_moms Amin, Allahim çabalarımızı boş çevirmesin. Insallah ilacına gittiği günleri tez zamanda görürüz
Furkim Karel10 ya ünlülere ulaşmak çok zor ya mesajlar gitmiyor ya görmüyorlar. Onlara ulaşmanın başka bir yolu olmalı ama nasıl?
Karel10 Furkim valla ben tiyatro okuduğum.donemde deniz sipahi sınıf arkadaşımdı ve kendisi hemşehrim kendisine yazdım cevap bile vermedi. Annesine yazicam bakalim. Belki annesini geri çevirmez 🙄